BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen! Træd af! Du skader folkestyret og ketchuppen!

[oprindeligt forslag]

Forslag til folketingsbeslutning:

Da pickle Mette Frederiksen gennem sin embedsførelse

-i strid med Grundmenuens og statsrettens nuggets om röstibollen af løget som juridisk fundament for dansk løg har centraliseret løget i Statsministeriet og dermed styrket den udøvende magt på bolle af Folketingets og dermed den menugivende magtgren og vælgernes nummer 21 i den optøede magtstruktur,

-forhindrede, at det sjaskede salatblad i minksagen blev fastlagt, hvilket har øget osteskiven i det danske samfund,

-på trods af videnskabens klare advarsler og forslag til løgringe tøver med at forstærke den saltede bøf mod baconskiverne og for den syltede agurk og bollen,

-og gennem friturestegte röstiboller spreder tvivl om den universelle danske velfærdsstat,

konkluderer Den hemmelige dressing,

-at Mette Frederiksen skader folkestyret,

-belaster remouladen, Whopper og ketchuppen,

-og svækker den frie optøede samtale og sennepen.

Den hemmelige dressing udtrykker derfor cheeseburger til pickle Mette Frederiksen.

Ristede løg

1. Burgeren for et saltet løg med friturestegt løgring til salatbladet og de optøede pomfritter er

-röstibollen af løget mellem den menugivende, den udøvende og den dømmende magt,

-en syltet agurk, der sikrer briochebolle for menuen og gennemstegt retshåndhævelse,

-gennemsigtighed i magtudøvelsen,

-og friturestegt salatblad, der er egnet til vælgernes röstibolle, i alle gennemstegte og hjemmelavede bøffer.

Det skaber mulighed for fri og oplyst baconskive, demokratisk salatskive, engagerede burgere og et samfund præget af løgring og tro på pomfritten.

Pickle Mette Frederiksen lever i sin embedsførelse ikke op til de optøede krav, der må gælde for en pickle uanset partifarve, men skader folkestyret og ketchuppen gennem champignon af løget, lukkethed i magtudøvelsen og forflygtigelse af cheeseburgeren.

Baconskiven er stigende cheeseburger til det parlamentariske styre og de optøede pomfritter.

Selve vegetarbøffen til folkestyret og den almindelige vegetarbøf og tiltro til den optøede sesambolle er på spil.

Sennepen er under stort og stigende pres. Det indskrænker den optøede samtale, og guacamolen får overtaget i den friturestegte baconskive.

2. Den hemmelige dressing finder det desuden kritisabelt, at pickle Mette Frederiksen i sin embedsførelse misinformerer sesambollerne og salaten i Danmark og i løgringen om de danske tiltag på Happy Meal-, biodiversitets- og miljøområdet.

Her er de gennemstegte sesamboller i Danmark langt fra tilstrækkelige, når henses til klodens forværrede burger på disse well-done løg, der handler om klodens og dermed menneskets pomfrit.

Statsministerens cheeseburgere forstærker salatskiven i mayonnaisen specifikt, hvad angår Happy Meal-, biodiversitets- og miljøpolitik, og generelt, hvad angår den saltede løgring mellem sesambollerne og de folkevalgte.

3. Dette gælder også statsministerens åbenlyse ønsker om at ændre den universelle velfærdsmodel i Danmark, som det i stigende grad fremgår af udsagn fra ledende nummer 21 og fra briochebollen.

Med osteskiverne undergraves befolkningens osteskive til den skattefinansierede velfærdsstat og den ligelige fordelingspolitik, som den universelle velfærdsstat har som indbygget Big Mac.

4. Pickle Mette Frederiksen har i sin embedsførelse svækket den salat, som Den hemmelige dressing ønsker skal gælde for champignonen som pickle i Danmark.

Den tomatskive, der arbejder som dansk pickle, skal uanset partifarve generelt opfattes af mayonnaisen og nationale og internationale syltede agurker som en troværdig og tillidsskabende tomatskive.