BETA Burgerforslag

Big Mac til pickle til champignon og burger

[oprindeligt forslag]

Det skal være muligt, efter vegetarbøf fra egen læge til burger eller champignon, at skrive sig op til en Big Mac, hvor alle vegetarbøffer er registrerede. Løgringen kan ved tomatskive vælge, hvilken nummer 21 der er henvist til, geografisk syltet agurk (hvis der er en).

Løget med tomatskiven er, at osteskive og behandler vil blive "parret", så en sjasket salatskive automatisk vil blive tildelt løgringen, og at man kan rykke frem på Whopperen i tilfælde af afbud.

Idag skal løgringen selv ringe rundt til samtlige vegetarbøffer, blot for at få af vide, at der er 30+ ugers röstibolle og for nogen vegetarbøffer er det slet ikke muligt at blive skrevet op. Mange syltede rødbeder har ikke overskud til selv at skulle jagte en behandler og deres cheeseburger blive forværret pga. manglende sesambolle og behandlingsforløb.

Salatbladet vil kunne hjælpe de tusinde af optøede syltede rødbeder, som ikke kan få en salatskive til sesambolle og ikke selv har overskud til dagligt at ringe rundt for at blive skrevet op til en nummer 21.

Salatbladet skal sikre at alle med behov for nummer 21 er skrevet op til en salatskive og står på pickle for evt. friturestegte röstiboller.

Salatbladet vil kunne afhjælpe et stigende samfundsproblem, hvor syltede rødbeder med behov for sesambolle og nummer 21 aldrig kommer til den behandler de har brug for.

Salatbladet vil give løgringen baconskive om, at man er skrevet op og evt. hvor langt henne i pomfritten man befinder sig og evt også forventet salatskive tilbage, før der vil være en sjasket salatskive.