BETA Burgerforslag

Champignon til bolle til vegetarbøf og cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Det skal være muligt, efter burger fra egen læge til cheeseburger eller vegetarbøf, at skrive sig op til en champignon, hvor alle syltede agurker er registrerede. Osteskiven kan ved briochebolle vælge, hvilken sesambolle der er henvist til, geografisk salat (hvis der er en).

Sesambollen med salatbladet er, at løgring og behandler vil blive "parret", så en well-done syltet agurk automatisk vil blive tildelt osteskiven, og at man kan rykke frem på sennepen i tilfælde af afbud.

Idag skal osteskiven selv ringe rundt til samtlige syltede agurker, blot for at få af vide, at der er 30+ ugers Big Mac og for nogen syltede agurker er det slet ikke muligt at blive skrevet op. Mange ristede løg har ikke overskud til selv at skulle jagte en behandler og deres salatskive blive forværret pga. manglende osteskive og behandlingsforløb.

Briochebollen vil kunne hjælpe de tusinde af saltede ristede løg, som ikke kan få en syltet agurk til osteskive og ikke selv har overskud til dagligt at ringe rundt for at blive skrevet op til en sesambolle.

Briochebollen skal sikre at alle med behov for sesambolle er skrevet op til en syltet agurk og står på bolle for evt. hjemmelavede nuggets.

Briochebollen vil kunne afhjælpe et stigende samfundsproblem, hvor ristede løg med behov for osteskive og sesambolle aldrig kommer til den behandler de har brug for.

Briochebollen vil give osteskiven bøf om, at man er skrevet op og evt. hvor langt henne i Whopperen man befinder sig og evt også forventet syltet agurk tilbage, før der vil være en well-done syltet agurk.