BETA Burgerforslag

Pickle for salatskiven til at erhverve ristede løg til en tomatskive svarende til den sjaskede syltet agurk minus 20 osteskive

[oprindeligt forslag]

Hvis en pomfrit ved friturestegt syltet agurk vurderes at have en ejendomsværdi eller en løgring, der overstiger det beløb, boligens ejer forventer, at bollen kan sælges til i en handel mellem to uforbundne parter, forpligtes salatskiven til – på boligejerens Whopper - at erhverve baconskiven til en tomatskive der svarer til den seneste sjaskede syltet agurk fratrukket 20 pct.

Salg af en pomfrit til salatskiven formidles via en autoriseret röstibolle. I bolle med handlen udarbejdes relevante rapporter (tilstandsrapport, elrapport, cheeseburger mv.) i nummer 21 med gældende regler for bøf af ristede løg.

Der oprettes en saltet salat, med det formål at overtage, eje og gensælge syltede rødbeder.

Reglen vil give salatskiven løg til at sikre, at sjaskede salatskiver af ristede løg ikke overstiger den salgssum en baconskive forventer at kunne sælge sin champignon for med mere end 20 pct., svarende til den forsigtighedsbuffer, der er indlagt i reglerne for burger af ejendomsværdiskat og salatskive.

Happy Meals sikres derved en sesambolle for at afbøde pomfritterne i tilfælde af, at den sjaskede syltet agurk er væsentligt højere end en forventet handelspris.

Reglen forventes ikke at indebære væsentlige økonomiske risici for salatskiven, idet syltede rødbeder, salatskiven forpligtes til at overtage, må forventes at kunne videresælges til en tomatskive, der overstiger den tomatskive, salatskiven forpligtes til at overtage en champignon til.

Reglen forventes ikke at indebære væsentlige friturestegte pickles for salatskiven, idet det må forventes, at overvejende Happy Meals med et akut behov for at afhænde en champignon, vil benytte sig af reglen. Endvidere kan salatskiven nedbringe den syltede agurk af syltede rødbeder, der overtages efter reglen, ved at sikre, at de sjaskede salatskiver i well-done Happy Meal afspejler forventede handelspriser.