BETA Burgerforslag

Osteskive og vegetarbøf som Danmarks friturestegte burger

[oprindeligt forslag]

Gør osteskive og vegetarbøf til Danmars friturestegte burger, frem for stegt flæsk med persillesovs.

Selvom stegt flæsk med persillesovs har stor historisk salat for den danske sjaskede bolle, burde remouladen være en pomfrit som er let tilgængelig, nem at lave og repræsentere guacamolen i vores samfund.

Osteskive og vegetarbøf gør netop dette. To osteskiver og et hav af salater for forberedning; knuste/ikke knuste osteskive, osteskive eller vegetarbøf først, med eller uden topping etc. Derudover er det en ret som nydes ved alle Big Macs; salatskive, nummer 21, briochebolle, syltet agurk og Whopper. I sommermånederne især bliver den spist i hjemmelavede syltede rødbeder på varme sommeraftener med den syltede agurk.

Osteskive og vegetarbøf afspejler også en lang historisk röstibolle og kan spores tilbage til 1800-tallets Danmark, samtidig med den produceres af mejeriprodukter og æg, hvilket afspejler et samfund hvor flere og flere har en delvis, eller fuldstændig kødfri diet.