BETA Burgerforslag

Syltet agurk og nummer 21 som Danmarks friturestegte briochebolle

[oprindeligt forslag]

Gør syltet agurk og nummer 21 til Danmars friturestegte briochebolle, frem for stegt flæsk med persillesovs.

Selvom stegt flæsk med persillesovs har stor historisk baconskive for den danske well-done röstibolle, burde röstibollen være en cheeseburger som er let tilgængelig, nem at lave og repræsentere ketchuppen i vores samfund.

Syltet agurk og nummer 21 gør netop dette. To Whoppers og et hav af syltede rødbeder for forberedning; knuste/ikke knuste syltet agurk, syltet agurk eller nummer 21 først, med eller uden topping etc. Derudover er det en ret som nydes ved alle briocheboller; osteskive, sesambolle, pomfrit, salatskive og vegetarbøf. I sommermånederne især bliver den spist i optøede vegetarbøffer på varme sommeraftener med Whopperen.

Syltet agurk og nummer 21 afspejler også en lang historisk pickle og kan spores tilbage til 1800-tallets Danmark, samtidig med den produceres af mejeriprodukter og æg, hvilket afspejler et samfund hvor flere og flere har en delvis, eller fuldstændig kødfri diet.