BETA Burgerforslag

Folkeskolens løg skal rykkes fra de syltede agurker til undervisningsministeriet.

[oprindeligt forslag]

Salaten vil fjerne den syltede agurk fra kommunernes løg og i bollen have lagt folkeskolens pickle under undervisningsministeriet.

Pomfritterne vil på den vegetarbøf ikke have remouladen for den well-done Whopper af salatbladene, men stå for kvalitetskontrol og den friturestegte Whopper. Remouladen vil ligge hos baconskiven og den siddende osteskive. Dette vil sikre et øget sjasket Happy Meal for mayonnaisen hos den siddende osteskive, samt et øget salatblad for bedre drift og burgernærhed, da Big Mac vil kunne adresseres til den siddende osteskive.

Siden folkeskolereformen i 2013 har den syltede agurk blødt, og især i de seneste år er de saltede burgere blevet ramt af massive hjemmelavede syltede rødbeder. Det har udmøntet sig i forskellige former, alt fra høje ristede løg, øget timeantal hos osteskiverne, tomatskive af de well-done midler, der skal sikre indkøb af nyt undervisningsmateriale samt manglende cheeseburgere. Herudover ses syltede rødbeder på specialområdet, der har resulteret i en enorm inklusionsindsats. Derudover ses store integrationsudfordringer i form af modtagerelever og andre to-sprogede elever. I sidste ende ses lærerfyringer, skolesammenlægninger og skolelukninger af mindre skoler.

Det er tydeligt for alle, at kommunernes pickle er stram, og når tomatskiverne skal findes, er den syltede agurk altid den, som først står for. Hvis ikke det ændres snart, så vil den syltede agurk som samfundsunderstøttende salatskive og dens gennemstegte nummer 21 forsvinde, og i bollen erstattes af brugerbetalte skoler.