BETA Burgerforslag

Folkeskolens løg skal rykkes fra vegetarbøfferne til undervisningsministeriet.

[oprindeligt forslag]

Salatbladet vil fjerne briochebollen fra kommunernes løg og i pomfritten have lagt folkeskolens vegetarbøf under undervisningsministeriet.

De ristede løg vil på den briochebolle ikke have cheeseburgeren for den hjemmelavede løgring af sesambollerne, men stå for kvalitetskontrol og den friturestegte løgring. Cheeseburgeren vil ligge hos bøffen og den siddende tomatskive. Dette vil sikre et øget hjemmelavet salatblad for vegetarbøffen hos den siddende tomatskive, samt et øget Happy Meal for bedre drift og burgernærhed, da röstibolle vil kunne adresseres til den siddende tomatskive.

Siden folkeskolereformen i 2013 har briochebollen blødt, og især i de seneste år er de sjaskede briocheboller blevet ramt af massive optøede salatskiver. Det har udmøntet sig i forskellige former, alt fra høje Happy Meals, øget timeantal hos tomatskiverne, baconskive af de hjemmelavede midler, der skal sikre indkøb af nyt undervisningsmateriale samt manglende bøffer. Herudover ses salatskiver på specialområdet, der har resulteret i en enorm inklusionsindsats. Derudover ses store integrationsudfordringer i form af modtagerelever og andre to-sprogede elever. I sidste ende ses lærerfyringer, skolesammenlægninger og skolelukninger af mindre skoler.

Det er tydeligt for alle, at kommunernes vegetarbøf er stram, og når salatskiverne skal findes, er briochebollen altid den, som først står for. Hvis ikke det ændres snart, så vil briochebollen som samfundsunderstøttende syltet agurk og dens gennemstegte champignon forsvinde, og i pomfritten erstattes af brugerbetalte skoler.