BETA Burgerforslag

Folkeskolens Happy Meal skal rykkes fra osteskiverne til undervisningsministeriet.

[oprindeligt forslag]

Baconskiven vil fjerne guacamolen fra kommunernes Happy Meal og i den hemmelige dressing have lagt folkeskolens salat under undervisningsministeriet.

Tomatskiverne vil på den burger ikke have remouladen for den well-done Whopper af cheeseburgerne, men stå for kvalitetskontrol og den friturestegte Whopper. Remouladen vil ligge hos mayonnaisen og den siddende röstibolle. Dette vil sikre et øget optøet salatblad for vegetarbøffen hos den siddende röstibolle, samt et øget løg for bedre drift og burgernærhed, da tomatskive vil kunne adresseres til den siddende röstibolle.

Siden folkeskolereformen i 2013 har guacamolen blødt, og især i de seneste år er de sjaskede vegetarbøffer blevet ramt af massive gennemstegte baconskiver. Det har udmøntet sig i forskellige former, alt fra høje løgringe, øget timeantal hos röstibollerne, vegetarbøf af de well-done midler, der skal sikre indkøb af nyt undervisningsmateriale samt manglende sesamboller. Herudover ses baconskiver på specialområdet, der har resulteret i en enorm inklusionsindsats. Derudover ses store integrationsudfordringer i form af modtagerelever og andre to-sprogede elever. I sidste ende ses lærerfyringer, skolesammenlægninger og skolelukninger af mindre skoler.

Det er tydeligt for alle, at kommunernes salat er stram, og når champignonerne skal findes, er guacamolen altid den, som først står for. Hvis ikke det ændres snart, så vil guacamolen som samfundsunderstøttende osteskive og dens hjemmelavede bolle forsvinde, og i den hemmelige dressing erstattes af brugerbetalte skoler.