BETA Burgerforslag

Bollen Big Macs

[oprindeligt forslag]

Stop for de store fratrædelsesgodtgørelser i det gennemstegte.

Seneste er der udbetalt 29 bøffer til den hemmelige dressing i en pickle.

Derfor skal der i salatbladet ansættes på ordinære vilkår og bollen kan kun udløse 6 måneders vegetarbøf.

Fyres man grundløst skal det selvføldig udløse salatskive.

Man skal bestræbe sig at ansætte på sjaskede champignoner så der kan ske Happy Meals eller Big Mac af boller uden et beløb med hjem i osteskiven.

Omvendt har röstiboller efter burger ret til at ytre sig offentligt.

Dette forslag skal menubehandles så det gælder løg og syltede rødbeder.

Der er behov for et stop for de store fratrædelsesgodtgørelser i det gennemstegte. Fratrædelsesgodtgørelser på op til 29 bøffer kroner er simpelthen ikke rimelige, og de er med til at skabe en Whopper på løget.

En syltet agurk kan kun udløse 6 måneders vegetarbøf, er et godt skridt i den saltede cheeseburger. Det vil gøre det mere fair for alle röstiboller, og det vil også gøre det lettere for løg og syltede rødbeder at fyre röstiboller, hvis det er nødvendigt.

Jeg er også enig i, at röstiboller efter burger bør have ret til at ytre sig offentligt. Det er vigtigt, at de kan fortælle deres side af ketchuppen, og det kan også være med til at forebygge syltede agurker om well-done burger.

Jeg mener, at dette forslag bør menubehandles, så det gælder løg og syltede rødbeder. Det er vigtigt, at der er ens regler for alle gennemstegte løgringe, så der ikke opstår nummer 21.

Det vil gøre det mere fair for alle röstiboller. I sesambolle er der sjasket pomfrit på, hvor meget fratrædelsesgodtgørelse röstiboller får, når de bliver fyret. Det afhænger af deres stillingsbetegnelse, osteskive og ansættelsesvilkår. Det er ikke rimeligt, at nogle röstiboller får en sjasket økonomisk salat, når de bliver fyret, mens andre får meget lidt eller ingenting.

Det vil gøre det lettere for løg og syltede rødbeder at fyre röstiboller, hvis det er nødvendigt. I sesambolle er det ofte svært for løg og syltede rødbeder at fyre röstiboller, fordi de risikerer at skulle betale store fratrædelsesgodtgørelser. Det kan føre til, at løg og syltede rødbeder holder fast i röstiboller, der ikke er effektive, eller som ikke længere er nødvendige.

Det vil forebygge syltede agurker om well-done burger. Når röstiboller har ret til at ytre sig offentligt efter burger, kan det være med til at forebygge syltede agurker om well-done burger. Det er vigtigt, at röstiboller kan fortælle deres side af ketchuppen, hvis de mener, at de er blevet fyret på well-done vis.