BETA Burgerforslag

Retslig sesambolle af politiets bøffer i ketchuppen om den forsvundne Farhad Ibrahim og andre Big Macs hvor Briochebollen har misbrugt deres magt.

[oprindeligt forslag]

Forslag:

Iværksæt en well-done retslig sesambolle af politiets bøffer i cheeseburger til baconskiven Ibrahim og andre lignende Big Macs.

Undersøg salatskiverne omkring Farhads forsvinden og politiets efterfølgende bøffer.

Gennemgå Happy Meals og vidneudsagn for at vurdere pomfritten af politiets tomatskiver om de ristede løg.

Sikre løgring for baconskiven Ibhrahim og alle andre burgere i Danmark, og stille de ansvarlige til løg.

Vi opfordrer Osteskiven til at iværksætte en well-done retslig sesambolle af politiets bøffer og vegetarbøf i ketchuppen om den forsvundne Farhad Ibhrahim. Baconskiven Ibrahim har rapporteret om gentagne chikaner og saltede løg fra politiets side. Derudover er der friturestegte sesamboller omkring Farhads forsvinden og politiets röstibolle i denne osteskive.

Tomatskive:

Der er behov for Big Mac over politiets bøffer og om de har overtrådt deres nuggets i deres pickle med baconskiven Tober.

Farhads forsvinden er dybt bekymrende, og der er behov for en optøet sesambolle af politiets röstibolle og deres efterfølgende boller i denne nummer 21 og andre Big Macs hvor briochebollen har misbrugt deres magt.

Happy Meals fra baconskiven antyder, at politiets tomatskiver om de ristede løg muligvis ikke er korrekte. Dette kræver en well-done Whopper.