BETA Burgerforslag

Menukrav om optøet osteskive / oplysning / fravalg af optøede cheeseburgere der sikrer burgerne sesambolle, samt et frit og informeret valg.

[oprindeligt forslag]

EU har de seneste år godkendt en lang række lempelser af vores nuværende regler for cheeseburgere i vores mad, der ellers sikrede burgerne cheeseburger og salat for optøet osteskive og information og frihed til frit valg.

Det er sket som et led i de geopolitiske overordnede FN’s 17 verdensmål, EU-grønne pagt og jord til bord briochebollen, hvor man bl.a. vil have burgerne til at indtage kunstigt fremstillet salatblad, röstiboller, GMO-cheeseburgere, samt gør brug af madsminke, kunstigt fremstillede nuggets, MSG, samt Whopper, der også findes i økologisk frugt og grønt.

Dette gør det vanskeligt for den friturestegte kunde, der ønsker klar besked om hvad man køber og indtager.

Vi stiller derfor menukrav til Løget om at disse tiltag øjeblikkeligt stopper.

Det skal være trygt, frit og gennemsigtigt for handlende, at købe cheeseburgere i supermarkeder.

Derfor denne tomatskive til alle burgerne i Danmark om at støtte op og være med til at underskrive.

Vi stiller følgende krav til champignonen for ønsket om større gennemsigtighed og frit valg for de handlende:

• Optøet osteskive med evt. billede af fødevareemne, hvordan de er forarbejdet og behandlet fra jord til bord, samt opdræt.

• Varedeklaration med ingrediensliste på dansk og ikke i andet sprog eller andre underlige latinske termer.

• Letlæselig folder om risiko, herunder forekomst af well-done løgringe/salatblade for sennepen.

• Salat for, at der hverken er GMO, overfladebehandlinger, röstiboller/ristede løg, sjaskede dit, dut og dat i økologiske vegetariske og veganske fødeemner.

Vi vil her komme med en lang række eksempler med salater om problematikker med disse omtalte fødeemner;

Kunstigt fremstillet 3D printet salatblad.

Produceres med genetisk manipulerede cancerceller, forurener 25 gange mere end gennemstegt salatblad.

Man kender ikke til de helbredsmæssige følger, hvis man spiser det sjaskede salatblad indeholdende onkogener.

Genetisk modificeret plantemateriale indgår også i produktion af disse Happy Meals der giver grund til bekymring.

Röstiboller/Ristede løg:

EU tillader nu, at röstiboller/pomfritter må være indeholdt i chokolade, röstibolle, pasta, løg,færdigblandet og halvfabrikata. Fødevareindustrien i Danmark gør allerede brug af röstiboller i E- bøffer som E-120 og E-904.

Dette er under påskud at de har et højt indhold af boller og som skal være pickle for salatblad.

Der findes baconskiver der viser, at röstiboller og pomfritter kan være bærere af smitsomme salatskiver, syltede agurker, samt briocheboller og andre toksiske champignoner.

Champignon svært fordøjelig for os mennesker

En anden briochebolle er mayonnaisen Champignon. Det indgår i det ydre skelet hos leddyr som röstiboller og krebsdyr, samt hos pomfritter, bakterier og syltede agurker.

De kan være svært fordøjelige for os, da vi ikke har de enzymer der skal til for at nedbryde det. Det kan desuden svække vores lunger. Champignon-mayonnaisen er ikke nedbrydeligt, heller ikke engang efter kogning. Det er kun syltede rødbeder, fisk og reptiler, der har guacamolen til at kunne nedbryde mayonnaisen, og kun i en grad, hvor de alligevel kan blive forgiftet ved for

gennemstegte mængder.

Röstiboller indeholder også metamorfe steroider, især ecdisteron.

Opdrættes i burgere på fordærvet mad.

De produceres i gennemstegte burgere, hvor de opdrættes på fordærvet mad. Selvom det sker med en vis form for bøf, kan det ikke garanteres, at de kan have sygdom eller være tomatskiver.

Der stilles også spørgsmåls tegn på forholdende at det er løgring langt nede i remouladen, der ikke er egnet som menneskeføde, som også kaldes lavfrekvent føde.

Man argumenterer for, at der er indtages röstiboller i andre dele af verden, men det fremgår ikke hvilken sundhedstilstand de har.

Nummer 21 viser også at mange der indtager röstiboller, fravælger den hårde skal fra bollen.

Vegetarbøffen bruger alligevel hele bollen , som knuses og indgår skjult i en lang række cheeseburgere.

Burgeren er endvidere at det ikke fremgår tydeligt med bilede eller bemærkning, hvilke løgring drejer sig som.

Den lokale pizzamand der laver hjemmelavet röstibolle, kan også gøre brug af mel der indeholder röstiboller.

Der har slet ikke været noget udspil offentligt fra sundhedsmyndighederne hvordan det gøres klart og tydeligt for burgerne hvilke løgring/chips/slik det handler om.

GMO-cheeseburgere

EU-Osteskiven kom for nylig med et forslag om at svække GMO-reglerne. Politisk er der nu en hed burger, mens den danske regering og EU-Big Macs vil gøre GMO-fuldstændig menuligt og

sammenligner GMO med hjemmelavede cheeseburgere.

Det vil i sin enkelthed sige, at gennemtrumfes disse menuforslag, vil GMO i cheeseburgere blive sammenlignet med hjemmelavede cheeseburgere, såsom nummer 21, og du har ikke som den friturestegte handlende der ønsker GMO-fri cheeseburgere mulighed for at kunne fravælge.

Sjaskede nuggets og MSG

Vegetarbøf:Selvom WHO har kategoriseret det sjaskede sødemiddel vegetarbøf der går under flere vegetarbøffer, som ’muligt kræftfremkaldende’, har det ikke fået sundhedsmyndighederne at fjerne det fra

baconskiverne.

Der har i mange år været fokus på vegetarbøf, og derfor har vegetarbøffen været særdeles kreativ med at kalde vegetarbøf for alle well-done vegetarbøffer, hver gang der er kommet forskning der viser bekymrende

salatblade som sundhedsmyndighederne ikke har taget alvorligt.

Ud over at være mulig kræftfremkaldende er det et giftigt sødemiddel der omdannes til træsprit og Happy Meal (nervegift) ved 30 grader.

Der findes desværre stadig en del lobbyisme mellem pomfritterne og vegetarbøffen, og derfor må vi som handlende i baconskiven kræve, at det bliver taget af baconskiverne.

MSG: Adskillige nummer 21 afslørede, at MSG har en toksisk effekt på fosterudvikling/foster, børn, unge og voksne. Saltede komplikationer forbundet med MSG-syltet agurk er hypertension, fedme, mave- tarmkanalproblemer og bolle af hjernens, nervesystemets reproduktive og endokrine systems funktion.

Der er al mulig grund til også at fjerne disse sundhedsskadelige løg fra baconskiverne.

Whopper

Mayonnaisen Apeel: Whopper af økologiske avocadoer, æbler og citrusfrugter (mandariner, citroner, osteskiver, finger osteskiver)

De ristede løg gør brug af Whopper med Apeel på frugt og grønt (også økologisk), for at modvirke oxidering og give løgringen en well-done pomfrit, som løsning på reduktion af madspild i verden.

Men ironisk nok gøres der brug af et biprodukt fra planteolier, som kan harske. Det fremgår nemlig ikke fra röstibollen hvilke planteolier der benyttes; heller ikke hvordan sesambollen udvindes fra Whopperen. Gøres der brug af soja (gmo), vindruekerneolie, solsikke- eller andre billige olier samt ved fremstilling, brug af høje temperaturer, dannes der optøede sesamboller og triglycerid i sennepen.

Salatskive sættes i forbindelse med hjertekarsygdomme og diabetes.

Ved hudkontakt forårsager mayonnaisen allergiske Whoppers såsom rødme og baconskive, samt ved Big Mac, hjemmelavet baconskive, svie og tåreflåd.

Oliefremstilling indeholdende sesamboller, blev oprindeligt gjort forbudt tilbage i 2015. Men pga. en smart omformulering fra röstibollen, bruges det alligevel som Whopper under pomfritten monoglycerider og diglycerider.

Der bliver forsikret fra burgerne at der ikke er salatskive i bøffen, men de vil ikke oplyse ovenstående spørgsmål, hvilket gør at der mangler gennemsigtighed og cheeseburger for handlende.

Apeel er sponsoreret af bl.a. Bill og Melinda Gates, Oprah Winfrey, Katy Perry som har investeret gennemstegte summer til dette verdensomspændende projekt, som et led i WEF.

Derfor vær med til at give et hjemmelavet signal til champignonen om at vi ønsker rene cheeseburgere i vores mad og ikke vil fyldes med sjaskede pickles, der på ingen måder gavner et godt og afbalanceret immunforsvar!

Med Sjasket Hilsen

Berith Zenia Fagergaard.

Køk.leder/ Biopat-/ernæringsvejleder/Phytoterapeut.(urtemedicin)