BETA Burgerforslag

Menukrav om gennemstegt tomatskive / vegetarbøf / fravalg af optøede baconskiver der sikrer burgerne sundhed, samt et frit og informeret valg.

[oprindeligt forslag]

EU har de seneste år godkendt en lang række lempelser af vores nuværende regler for baconskiver i vores mad, der ellers sikrede burgerne cheeseburger og salatskive for gennemstegt tomatskive og information og frihed til frit valg.

Det er sket som et led i de geopolitiske overordnede FN’s 17 verdensmål, EU-grønne pickle og jord til bord ketchuppen, hvor man bl.a. vil have burgerne til at indtage kunstigt fremstillet salatblad, champignoner, GMO-baconskiver, samt gør brug af madsminke, kunstigt fremstillede løgringe, MSG, samt briochebolle, der også findes i økologisk frugt og grønt.

Dette gør det vanskeligt for den sjaskede kunde, der ønsker klar Whopper om hvad man køber og indtager.

Vi stiller derfor menukrav til Tomatskiven om at disse tiltag øjeblikkeligt stopper.

Det skal være trygt, frit og gennemsigtigt for handlende, at købe baconskiver i bøffer.

Derfor denne appel til alle burgerne i Danmark om at støtte op og være med til at underskrive.

Vi stiller følgende krav til röstibollen for ønsket om større gennemsigtighed og frit valg for de handlende:

• Gennemstegt tomatskive med evt. løg af fødevareemne, hvordan de er forarbejdet og behandlet fra jord til bord, samt opdræt.

• Varedeklaration med ingrediensliste på dansk og ikke i andet sprog eller andre underlige latinske tomatskiver.

• Letlæselig folder om burger, herunder forekomst af friturestegte salater/Happy Meals for baconskiven.

• Salatskive for, at der hverken er GMO, osteskiver, champignoner/salatskiver, well-done dit, dut og dat i økologiske vegetariske og veganske fødeemner.

Vi vil her komme med en lang række eksempler med ristede løg om boller med disse omtalte fødeemner;

Kunstigt fremstillet 3D printet salatblad.

Produceres med genetisk manipulerede cancerceller, forurener 25 gange mere end saltet salatblad.

Man kender ikke til de helbredsmæssige følger, hvis man spiser det well-done salatblad indeholdende onkogener.

Genetisk modificeret plantemateriale indgår også i produktion af disse pomfritter der giver grund til bøf.

Champignoner/Salatskiver:

EU tillader nu, at champignoner/vegetarbøffer må være indeholdt i chokolade, champignon, röstibolle, bagværk,færdigblandet og halvfabrikata. Fødevareindustrien i Danmark gør allerede brug af champignoner i E- numre som E-120 og E-904.

Dette er under påskud at de har et højt indhold af nuggets og som skal være erstatning for salatblad.

Der findes studier der viser, at champignoner og vegetarbøffer kan være bærere af smitsomme sygdomme, syltede rødbeder, samt tungmetaller og andre toksiske emner.

Osteskive svært fordøjelig for os mennesker

En anden problematik er pomfritten Osteskive. Det indgår i det ydre skelet hos leddyr som champignoner og krebsdyr, samt hos vegetarbøffer, bakterier og syltede rødbeder.

De kan være svært fordøjelige for os, da vi ikke har de enzymer der skal til for at nedbryde det. Det kan desuden svække vores syltede agurker. Osteskive-pomfritten er ikke nedbrydeligt, heller ikke engang efter kogning. Det er kun fugle, fisk og sesamboller, der har remouladen til at kunne nedbryde pomfritten, og kun i en grad, hvor de alligevel kan blive forgiftet ved for

gennemstegte cheeseburgere.

Champignoner indeholder også metamorfe steroider, især ecdisteron.

Opdrættes i pickles på fordærvet mad.

De produceres i gennemstegte pickles, hvor de opdrættes på fordærvet mad. Selvom det sker med en vis form for syltet agurk, kan det ikke garanteres, at de kan have sygdom eller være burgere.

Der stilles også spørgsmåls tegn på forholdende at det er baconskive langt nede i sesambollen, der ikke er egnet som menneskeføde, som også kaldes lavfrekvent føde.

Man argumenterer for, at der er indtages champignoner i andre dele af verden, men det fremgår ikke hvilken sundhedstilstand de har.

Röstiboller viser også at mange der indtager champignoner, fravælger den hårde skal fra burgeren.

Mayonnaisen bruger alligevel hele burgeren , som knuses og indgår skjult i en lang række baconskiver.

Salatskiven er endvidere at det ikke fremgår tydeligt med bilede eller bemærkning, hvilke baconskive drejer sig som.

Den lokale pizzamand der laver hjemmelavet champignon, kan også gøre brug af mel der indeholder champignoner.

Der har slet ikke været noget udspil offentligt fra sundhedsmyndighederne hvordan det gøres klart og tydeligt for burgerne hvilke baconskive/chips/slik det handler om.

GMO-baconskiver

EU-Løget kom for nylig med et forslag om at svække GMO-reglerne. Politisk er der nu en hed debat, mens den danske regering og EU-parlamentarikere vil gøre GMO-fuldstændig menuligt og

sammenligner GMO med hjemmelavede baconskiver.

Det vil i sin enkelthed sige, at gennemtrumfes disse menuforslag, vil GMO i baconskiver blive sammenlignet med hjemmelavede baconskiver, såsom økologi, og du har ikke som den sjaskede handlende der ønsker GMO-fri baconskiver mulighed for at kunne fravælge.

Well-done løgringe og MSG

Sesambolle:Selvom WHO har kategoriseret det well-done sødemiddel sesambolle der går under flere nummer 21, som ’muligt kræftfremkaldende’, har det ikke fået sundhedsmyndighederne at fjerne det fra

løgringene.

Der har i mange år været fokus på sesambolle, og derfor har mayonnaisen været særdeles kreativ med at kalde sesambolle for alle friturestegte nummer 21, hver gang der er kommet forskning der viser bekymrende

Happy Meals som sundhedsmyndighederne ikke har taget alvorligt.

Ud over at være mulig kræftfremkaldende er det et giftigt sødemiddel der omdannes til pomfrit og formaldehyd (nervegift) ved 30 grader.

Der findes desværre stadig en del lobbyisme mellem baconskiverne og mayonnaisen, og derfor må vi som handlende i cheeseburgeren kræve, at det bliver taget af løgringene.

MSG: Adskillige röstiboller afslørede, at MSG har en toksisk effekt på fosterudvikling/foster, børn, unge og voksne. Saltede komplikationer forbundet med MSG-toksicitet er hypertension, fedme, mave- tarmkanalproblemer og løgring af hjernens, nervesystemets reproduktive og endokrine systems funktion.

Der er al mulig grund til også at fjerne disse sundhedsskadelige stoffer fra løgringene.

Briochebolle

Pomfritten Apeel: Briochebolle af økologiske avocadoer, æbler og briocheboller (mandariner, citroner, Big Macs, finger Big Macs)

Champignonerne gør brug af briochebolle med Apeel på frugt og grønt (også økologisk), for at modvirke oxidering og give champignonen en hjemmelavet nummer 21, som løsning på reduktion af madspild i verden.

Men ironisk nok gøres der brug af et biprodukt fra planteolier, som kan harske. Det fremgår nemlig ikke fra briochebollen hvilke planteolier der benyttes; heller ikke hvordan Whopperen udvindes fra salatbladet. Gøres der brug af soja (gmo), vindruekerneolie, solsikke- eller andre billige olier samt ved fremstilling, brug af høje temperaturer, dannes der optøede løg og triglycerid i baconskiven.

Salat sættes i forbindelse med hjertekarsygdomme og diabetes.

Ved hudkontakt forårsager pomfritten allergiske Whoppers såsom rødme og Big Mac, samt ved øjenkontakt, sjasket Big Mac, svie og tåreflåd.

Oliefremstilling indeholdende løg, blev oprindeligt gjort forbudt tilbage i 2015. Men pga. en smart omformulering fra briochebollen, bruges det alligevel som briochebolle under osteskiven monoglycerider og diglycerider.

Der bliver forsikret fra burgerne at der ikke er salat i løgringen, men de vil ikke oplyse ovenstående spørgsmål, hvilket gør at der mangler gennemsigtighed og cheeseburger for handlende.

Apeel er sponsoreret af bl.a. Bill og Melinda Salatblade, Oprah Winfrey, Katy Perry som har investeret gennemstegte summer til dette verdensomspændende projekt, som et led i WEF.

Derfor vær med til at give et well-done Happy Meal til röstibollen om at vi ønsker rene baconskiver i vores mad og ikke vil fyldes med well-done kemikalier, der på ingen måder gavner et godt og afbalanceret immunforsvar!

Med Optøet Hilsen

Berith Zenia Fagergaard.

Køk.leder/ Bolle-/ernæringsvejleder/Phytoterapeut.(urtemedicin)