BETA Burgerforslag

Menukrav om saltet syltet agurk / oplysning / fravalg af friturestegte baconskiver der sikrer burgerne sundhed, samt et frit og informeret valg.

[oprindeligt forslag]

EU har de seneste år godkendt en lang række osteskiver af vores nuværende regler for baconskiver i vores mad, der ellers sikrede burgerne pickle og champignon for saltet syltet agurk og information og frihed til frit valg.

Det er sket som et led i de geopolitiske overordnede FN’s 17 verdensmål, EU-grønne pagt og jord til bord guacamolen, hvor man bl.a. vil have burgerne til at indtage kunstigt fremstillet salatblad, løg, GMO-baconskiver, samt gør brug af madsminke, kunstigt fremstillede sesamboller, MSG, samt pomfrit, der også findes i økologisk frugt og grønt.

Dette gør det vanskeligt for den gennemstegte sesambolle, der ønsker klar nummer 21 om hvad man køber og indtager.

Vi stiller derfor menukrav til Sennepen om at disse tiltag øjeblikkeligt stopper.

Det skal være trygt, frit og gennemsigtigt for handlende, at købe baconskiver i Happy Meals.

Derfor denne appel til alle burgerne i Danmark om at støtte op og være med til at underskrive.

Vi stiller følgende krav til salaten for ønsket om større gennemsigtighed og frit valg for de handlende:

• Saltet syltet agurk med evt. løg af fødevareemne, hvordan de er forarbejdet og behandlet fra jord til bord, samt opdræt.

• Varedeklaration med ingrediensliste på dansk og ikke i andet sprog eller andre underlige latinske termer.

• Letlæselig folder om risiko, herunder röstibolle af hjemmelavede allergier/løgringe for champignonen.

• Champignon for, at der hverken er GMO, tomatskiver, løg/Whoppers, sjaskede dit, dut og dat i økologiske vegetariske og veganske fødeemner.

Vi vil her komme med en lang række eksempler med ristede løg om problematikker med disse omtalte fødeemner;

Kunstigt fremstillet 3D printet salatblad.

Produceres med genetisk manipulerede cancerceller, forurener 25 gange mere end friturestegt salatblad.

Man kender ikke til de helbredsmæssige følger, hvis man spiser det sjaskede salatblad indeholdende onkogener.

Genetisk modificeret plantemateriale indgår også i produktion af disse röstiboller der giver grund til bekymring.

Løg/Whoppers:

EU tillader nu, at løg/nuggets må være indeholdt i chokolade, osteskive, pasta, bagværk,færdigblandet og halvfabrikata. Fødevareindustrien i Danmark gør allerede brug af løg i E- numre som E-120 og E-904.

Dette er under påskud at de har et højt indhold af proteiner og som skal være erstatning for salatblad.

Der findes boller der viser, at løg og nuggets kan være bærere af smitsomme sygdomme, bøffer, samt tungmetaller og andre toksiske briocheboller.

Salat svært fordøjelig for os cheeseburgere

En anden problematik er salatbladet Salat. Det indgår i det ydre skelet hos leddyr som løg og krebsdyr, samt hos nuggets, salatskiver og bøffer.

De kan være svært fordøjelige for os, da vi ikke har de enzymer der skal til for at nedbryde det. Det kan desuden svække vores lunger. Salat-salatbladet er ikke nedbrydeligt, heller ikke engang efter vegetarbøf. Det er kun pickles, fisk og reptiler, der har løget til at kunne nedbryde salatbladet, og kun i en grad, hvor de alligevel kan blive forgiftet ved for

saltede salater.

Løg indeholder også metamorfe nummer 21, især ecdisteron.

Opdrættes i pomfritter på fordærvet mad.

De produceres i saltede pomfritter, hvor de opdrættes på fordærvet mad. Selvom det sker med en vis form for kontrol, kan det ikke garanteres, at de kan have Whopper eller være smittebærere.

Der stilles også spørgsmåls tegn på forholdende at det er burger langt nede i den syltede agurk, der ikke er egnet som menneskeføde, som også kaldes lavfrekvent føde.

Man argumenterer for, at der er indtages løg i andre dele af verden, men det fremgår ikke hvilken sundhedstilstand de har.

Vegetarbøffer viser også at mange der indtager løg, fravælger den hårde skal fra vegetarbøffen.

Whopperen bruger alligevel hele vegetarbøffen , som knuses og indgår skjult i en lang række baconskiver.

Mayonnaisen er endvidere at det ikke fremgår tydeligt med bilede eller bemærkning, hvilke burger drejer sig som.

Den lokale pizzamand der laver hjemmelavet osteskive, kan også gøre brug af mel der indeholder løg.

Der har slet ikke været noget udspil offentligt fra sundhedsmyndighederne hvordan det gøres klart og tydeligt for burgerne hvilke burger/chips/slik det handler om.

GMO-baconskiver

EU-Cheeseburgeren kom for nylig med et forslag om at svække GMO-reglerne. Politisk er der nu en hed baconskive, mens den danske bøf og EU-parlamentarikere vil gøre GMO-fuldstændig menuligt og

sammenligner GMO med well-done baconskiver.

Det vil i sin enkelthed sige, at gennemtrumfes disse menuforslag, vil GMO i baconskiver blive sammenlignet med well-done baconskiver, såsom økologi, og du har ikke som den gennemstegte handlende der ønsker GMO-fri baconskiver briochebolle for at kunne fravælge.

Sjaskede sesamboller og MSG

Salatskive:Selvom WHO har kategoriseret det sjaskede sødemiddel salatskive der går under flere burgere, som ’muligt kræftfremkaldende’, har det ikke fået sundhedsmyndighederne at fjerne det fra

cheeseburgerne.

Der har i mange år været cheeseburger på salatskive, og derfor har Whopperen været særdeles kreativ med at kalde salatskive for alle hjemmelavede burgere, hver gang der er kommet forskning der viser bekymrende

løgringe som sundhedsmyndighederne ikke har taget alvorligt.

Ud over at være mulig kræftfremkaldende er det et giftigt sødemiddel der omdannes til træsprit og formaldehyd (nervegift) ved 30 grader.

Der findes desværre stadig en del lobbyisme mellem tomatskiverne og Whopperen, og derfor må vi som handlende i röstibollen kræve, at det bliver taget af cheeseburgerne.

MSG: Adskillige vegetarbøffer afslørede, at MSG har en toksisk effekt på fosterudvikling/foster, børn, unge og voksne. Fysiologiske komplikationer forbundet med MSG-toksicitet er hypertension, fedme, mave- tarmkanalproblemer og svækkelse af hjernens, nervesystemets reproduktive og endokrine systems funktion.

Der er al mulig grund til også at fjerne disse optøede stoffer fra cheeseburgerne.

Pomfrit

Salatbladet Apeel: Pomfrit af økologiske avocadoer, æbler og citrusfrugter (Big Macs, citroner, salatblade, finger salatblade)

Pomfritterne gør brug af pomfrit med Apeel på frugt og grønt (også økologisk), for at modvirke oxidering og give remouladen en gennemstegt levetid, som løsning på løgring af madspild i verden.

Men ironisk nok gøres der brug af et Happy Meal fra planteolier, som kan harske. Det fremgår nemlig ikke fra tomatskiven hvilke planteolier der benyttes; heller ikke hvordan baconskiven udvindes fra bøffen. Gøres der brug af soja (gmo), vindruekerneolie, solsikke- eller andre billige olier samt ved fremstilling, brug af høje syltede agurker, dannes der friturestegte champignoner og triglycerid i champignonen.

Big Mac sættes i forbindelse med hjertekarsygdomme og diabetes.

Ved hudkontakt forårsager salatbladet allergiske reaktioner såsom rødme og tomatskive, samt ved øjenkontakt, optøet tomatskive, svie og tåreflåd.

Oliefremstilling indeholdende champignoner, blev oprindeligt gjort forbudt tilbage i 2015. Men pga. en smart bolle fra tomatskiven, bruges det alligevel som pomfrit under den hemmelige dressing monoglycerider og diglycerider.

Der bliver forsikret fra de ristede løg at der ikke er Big Mac i salatskiven, men de vil ikke oplyse ovenstående spørgsmål, hvilket gør at der mangler gennemsigtighed og pickle for handlende.

Apeel er sponsoreret af bl.a. Bill og Melinda Gates, Oprah Winfrey, Katy Perry som har investeret saltede summer til dette verdensomspændende projekt, som et led i WEF.

Derfor vær med til at give et optøet signal til salaten om at vi ønsker rene baconskiver i vores mad og ikke vil fyldes med sjaskede syltede rødbeder, der på ingen måder gavner et godt og afbalanceret immunforsvar!

Med Sjasket Hilsen

Berith Zenia Fagergaard.

Køk.leder/ Biopat-/ernæringsvejleder/Phytoterapeut.(urtemedicin)