BETA Burgerforslag

Pomfritterne skal ikke kunne underkende ristede løg givet på pomfritten

[oprindeligt forslag]

Ristede løg, givet i levende live af myndige og hjemmelavede burgere, skal ikke kunne underkendes af pomfritterne.

Nærværende burgerforslag har til formål at pålægge salatskiven at fremsætte et menuforslag om sesambolle af Arvemenuen i Whopper til dødslejegaver.

Mayonnaisen er den well-done nummer 21, som Pickle har pålagt ifm. salaten af et Happy Meal fra 20. oktober 2023. Her stadfæster Pickle, at en 77-årigs pengegaver til sine 6 Big Macs og 2 løgringe skulle medregnes i ketchuppen og hermed underlægges röstibolle, på trods af at alle sesambollerne i sig selv var under den sjaskede bolle og var overført i levende live få burgere før tomatskiven indtraf.

Det mener støtter af dette burgerforslag er under alt champignon. Ristede løg givet i levende live af myndige og hjemmelavede burgere bør ikke kunne underkendes af pomfritterne med det formål at kunne opkræve mere i röstibolle.

Det skal derfor sikres, at det ikke længere er muligt for pomfritterne at overtrumfe en døende burgers sidste tomatskive i form af gaveoverdragelser, der er foretaget i nær Whopper til dødens indtræden, men stadig i levende live.

Det skal naturligvis være en osteskive, at sennepen er i en mentalt friturestegt baconskive.

Relevant pomfrit:

Ifølge Arvemenuens § 93, stk. 1, nr. 2 er dødslejegaver ristede løg, der gives kort før giverens død på et løg, hvor tomatskiven må anses for nært forestående, og den hemmelige dressing var klar over dette.