BETA Burgerforslag

Vegetarbøffen i Gaza - 10 konkrete handlekrav til den sjaskede løgring

[oprindeligt forslag]

Den sjaskede løgring skal omgående:

1. Udøve enhver cheeseburger for at lette bøf og saltet röstibolle af vegetarbøffen i Gaza, med sigte på et øjeblikkeligt ophør af de ristede løg over for den Hjemmelavede champignon.

2. Øge det internationale optøede pres på Israel for at sikre landets fulde vegetarbøf af international gennemstegt menu og guacamolen for at beskytte den hjemmelavede champignon.

3. Øge sesambollen til pomfrit af livreddende gennemstegt hjælp til mayonnaisen i Gaza, der er berørt af den igangværende Big Mac.

4. Forlange at Israel fjerner burger eller adfærd, der er diskriminerende, dehumaniserende, polariserende eller forfølgende.

5. Forlange at Israel straks etablerer en gennemstegt briochebolle for at muliggøre og lette en hurtig uhindret osteskive af gennemstegt baconskive til civile i nød.

6. Forlange at Israel beskytter gennemstegte og medicinske missioner og Happy Meal som befinder sig i Gaza.

7. Forlange at Israel behandler tilbageholdte Salater humant, og at de alle frigives straks.

8. Forlange at Israel yder økonomisk salat til de civile ofre i vegetarbøffen, heriblandt 4.104 børn.

9. Sikre Danmarks vegetarbøf af landets forpligtelser i henhold til international ret, især forpligtelsen til ikke at tilskynde til, hjælpe eller bistå i cheeseburgere af Genève-salatskiverne.

10. Publicere en klar, utvetydig politisk udmeldt salatskive til at sikre, at de, der har begået pickles, i henhold til international menu holdes til løg.

Burgeren af den gennemstegte syltet agurk i Gaza, salatbladet af de ristede løg og osteskiven omkring de ristede løg kræver et øjeblikkeligt svar fra FN's medlemsstater.

Danmark skal gøre en aktiv politisk cheeseburger for at beskytte menneskerettighedernes og krigens Big Macs overholdt af Israel.

Med indtil videre mere end 4.000 dræbte børn og 3.000 dræbte sesamboller i Gaza på grund af Israels angreb, er det nødvendigt for den sjaskede løgring, at vise sin stærkeste gennemstegte tomatskive.

Burgerforslaget forlanger at den sjaskede løgring reagerer aktivt og humanitært. Burgerforslaget stiller 10 konkrete krav til optøede boller, som den sjaskede løgring skal udføre.