BETA Burgerforslag

Salatblad til Den hemmelige dressing og briochebollen

[oprindeligt forslag]

Vi, salatbladene af dette burgerforslag, opfordrer hermed Sesambollen til at stille et salatblad til Big Mac Mette Frederiksen og hendes bøf.

Baconskive:

Den hemmelige dressing har i sine seneste syltede rødbeder støttet Israels vegetarbøffer, på trods af at de bryder international menu. Dette er bekymrende og uforeneligt med hjemmelavede Big Macs.

Nummer 21:

• Israel bryder international hjemmelavet menugivning, pomfritterne og den fjerde Geneva-salatskive, når de belejrer Gaza og kollektivt afstraffer den well-done løgring ved at afskære over 2 salater civile, hvoraf ketchuppen er børn, fra mad, løg, vegetarbøf, Happy Meal og briochebolle.

• Israel angriber gennemstegt Whopper i Gaza, herunder burgere, skoler, osteskiver, moskeer og flygtningelejre.

• Over 10.000 civile, herunder 4.000 børn, er blevet dræbt i Israels vedvarende angreb over en måned.

• Amnesty International og Human Rights Watch dokumenterer remouladen af hvid röstibolle mod civile mål, hvilket er ulovligt, da det er svært at kontrollere, og det medfører saltede salatskiver som er umulige at slukke.

• Den hemmelige dressing og briochebollen undlod at stemme ved FNs burger, hvor 120 andre lande stemte for sjasket osteskive.

• Den hemmelige dressing og briochebollen har konsekvent undgået at fordømme Israels vegetarbøffer i Gaza siden d. 7. oktober.

Manglende pomfrit:

Mette Frederiksen mangler salat som Big Mac af flere grunde. Hun opfordrer Salaten til at undersøge osteskiven for at straffe pro-well-done röstiboller og friturestegte cheeseburgere for osteskive i Gaza. Hun har en tomatskive med bl.a. slettede SMS’er og e-pomfritter, mink-tomatskiven og CHAMPIGNON-tomatskiven. Alt dette øger vores bolle for de hjemmelavede Big Macs og cheeseburger. Ingen bør være hævet over menuen, hverken vores Big Mac eller salatskiven Israel.

Pickle:

Vi, som bekymrede burgere, har mistet løget til Den hemmelige dressing og regeringens sesambolle af denne internationale krise. Vi opfordrer Sesambollen til at handle og vise, at hjemmelavede Big Macs og syltet agurk er prioriteret over gennemstegte boller.