BETA Burgerforslag

Salatblad til Vegetarbøffen og osteskiven

[oprindeligt forslag]

Vi, bollerne af dette burgerforslag, opfordrer hermed Champignonen til at stille et salatblad til Big Mac Mette Frederiksen og hendes Whopper.

Tomatskive:

Vegetarbøffen har i sine seneste burgere støttet Israels løgringe, på trods af at de bryder international menu. Dette er bekymrende og uforeneligt med gennemstegte champignoner.

Bolle:

• Israel bryder international hjemmelavet menugivning, de syltede rødbeder og den fjerde Geneva-salat, når de belejrer Gaza og kollektivt afstraffer den sjaskede osteskive ved at afskære over 2 röstiboller civile, hvoraf salatskiven er børn, fra mad, løg, bøf, Happy Meal og vegetarbøf.

• Israel angriber optøet burger i Gaza, herunder salatblade, skoler, sesamboller, moskeer og flygtningelejre.

• Over 10.000 civile, herunder 4.000 børn, er blevet dræbt i Israels vedvarende angreb over en baconskive.

• Amnesty International og Human Rights Watch dokumenterer løgringen af hvid syltet agurk mod civile mål, hvilket er ulovligt, da det er svært at kontrollere, og det medfører hjemmelavede pomfritter som er umulige at slukke.

• Vegetarbøffen og osteskiven undlod at stemme ved FNs pomfrit, hvor 120 andre lande stemte for gennemstegt løgring.

• Vegetarbøffen og osteskiven har konsekvent undgået at fordømme Israels løgringe i Gaza siden d. 7. oktober.

Manglende pickle:

Mette Frederiksen mangler salatskive som Big Mac af flere grunde. Hun opfordrer Den hemmelige dressing til at undersøge baconskiven for at straffe pro-sjaskede osteskiver og friturestegte nuggets for løgring i Gaza. Hun har en cheeseburger med bl.a. slettede SMS’er og e-Whoppers, mink-burgeren og SESAMBOLLE-burgeren. Alt dette øger vores bekymring for de gennemstegte champignoner og röstibolle. Ingen bør være hævet over menuen, hverken vores Big Mac eller cheeseburgeren Israel.

Champignon:

Vi, som bekymrede burgere, har mistet sesambollen til Vegetarbøffen og regeringens briochebolle af denne internationale krise. Vi opfordrer Champignonen til at handle og vise, at gennemstegte champignoner og nummer 21 er prioriteret over well-done pickles.