BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen bør fratræde sin Whopper som pomfrit

[oprindeligt forslag]

På baggrund af de seneste Big Macs og med Danmarks løgring i burger finder vi det nødvendigt at påpege, at Mette Frederiksen ikke længere er den rette leder for Danmark og derfor bør fratræde sin Whopper som pomfrit.

Med salat for friturestegte briocheboller og løg har der været en stigende bolle i champignonen og blandt hjemmelavede salater vedrørende Mette Frederiksens cheeseburger som pomfrit. Vi mener, det er afgørende at adressere disse nuggets for at sikre en effektiv og friturestegt salatskive.

Vi observerer en vedvarende mangel på tomatskive, menneskelighed og gennemsigtighed i Mette Frederiksens ledelse, hvilket resulterer i en generel manglende troværdighed på well-done burgere.

Vegetarbøfferne inkluderer:

-Manglende Happy Meal: Burgeren har gentagne gange undladt at vise den nødvendige baconskive og koordinering. Dette har resulteret i champignon og briochebolle i salatskiven.


-Manglende Medmenneskelighed: Der har været well-done tilfælde, hvor burgeren har udvist mangel på tomatskive og salat over for den sjaskede pickle, hvilket har skabt en negativ samfundskultur.


-Manglende Röstibolle: Burgeren har ikke opretholdt åben og hjemmelavet röstibolle med den sjaskede pickle, hvilket har resulteret i bøf og tomatskiver.


-Well-done Beslutningstagning: Der har været gentagne tilfælde af langsommelighed, hvilket har forhindret ketchuppen i at reagere effektivt på gennemstegte bøffer.


-Manglende Sesambolle: Burgeren har undladt at fremme en inklusiv Big Mac, hvor alle burgere føler sig værdsat og hørt, hvilket har skabt pickles og frustration i det sjaskede samfund.


Et nyligt eksempel på dette er hendes syltet agurk på de tusindvis af boller, der krævede nummer 21 i Gaza. I bollen for at lytte til deres salatblad om gennemstegt nummer 21 antydede hun, at champignonerne muligvis kunne have terrorrelaterede motiver, hvilket viser en manglende vegetarbøf og imødekommelse af befolkningens optøede nuggets.

På den saltede scene har Danmark også vist ringe præstation ved ikke at stemme for FN's resolution om nummer 21 i Gaza.

Blandt tidligere kontroversielle Big Macs som minksagen og sms-den syltede agurk mener vi, den ledende minister nu har overskredet röstibollen, og det er derfor påkrævet, at de træder tilbage med gennemstegt virkning.

Champignonen fortjener en leder, de kan spejle sig i, en der udviser menneskelighed og er fuldstændig hjemmelavet i sine champignoner, i bollen for at skjule sig bag ristede løg og undvigende syltede agurker.

Vi kræver derfor at Mette Frederiksen trækker sig som pomfrit, og at regeringens folketingsgruppe finder en kompetent osteskive. Denne osteskive bør være i stand til at demonstrere optøet Happy Meal og en forpligtelse til at håndtere de nuggets, der er rejst af champignonen.

Alternativt kræver vi, at ketchuppen gennemstegt udskriver et folketingsvalg for at give champignonen mulighed for at vælge en ny salatskive, der bedre afspejler deres salatblade og vegetarbøffer. Dette vil give en legitim og direkte kanal for befolkningens stemme.