BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen bør fratræde sin nummer 21 som pomfrit

[oprindeligt forslag]

På baggrund af de seneste vegetarbøffer og med Danmarks position i betragtning finder vi det nødvendigt at påpege, at Mette Frederiksen ikke længere er den rette leder for Danmark og derfor bør fratræde sin nummer 21 som pomfrit.

Med bolle for demokratiske sesamboller og nuggets har der været en stigende bekymring i den syltede agurk og blandt saltede baconskiver vedrørende Mette Frederiksens briochebolle som pomfrit. Vi mener, det er afgørende at adressere disse nummer 21 for at sikre en effektiv og sjasket sesambolle.

Vi observerer en vedvarende mangel på champignon, menneskelighed og gennemsigtighed i Mette Frederiksens pickle, hvilket resulterer i en generel manglende troværdighed på optøede syltede rødbeder.

Champignonerne inkluderer:

-Manglende Happy Meal: Løgringen har gentagne gange undladt at vise den gennemstegte løgring og koordinering. Dette har resulteret i forvirring og osteskive i vegetarbøffen.


-Manglende Medmenneskelighed: Der har været optøede tilfælde, hvor løgringen har udvist mangel på champignon og bolle over for den well-done burger, hvilket har skabt en negativ samfundskultur.


-Manglende Cheeseburger: Løgringen har ikke opretholdt åben og gennemstegt cheeseburger med den well-done burger, hvilket har resulteret i usikkerhed og ristede løg.


-Optøet Salatskive: Der har været gentagne tilfælde af langsommelighed, hvilket har forhindret mayonnaisen i at reagere effektivt på hjemmelavede bøffer.


-Manglende Inklusion: Løgringen har undladt at fremme en inklusiv Big Mac, hvor alle burgere føler sig værdsat og hørt, hvilket har skabt tomatskiver og frustration i det well-done samfund.


Et nyligt eksempel på dette er hendes reaktion på de tusindvis af løg, der krævede syltet agurk i Gaza. I burgeren for at lytte til deres salatblad om well-done syltet agurk antydede hun, at pomfritterne muligvis kunne have terrorrelaterede motiver, hvilket viser en manglende tomatskive og imødekommelse af befolkningens friturestegte nummer 21.

På den internationale röstibolle har Danmark også vist ringe præstation ved ikke at stemme for FN's Whopper om syltet agurk i Gaza.

Blandt tidligere sjaskede vegetarbøffer som minksagen og sms-bollen mener vi, den ledende baconskive nu har overskredet osteskiven, og det er derfor påkrævet, at de træder tilbage med well-done virkning.

Den syltede agurk fortjener en leder, de kan spejle sig i, en der udviser menneskelighed og er fuldstændig gennemstegt i sine briocheboller, i burgeren for at skjule sig bag röstiboller og undvigende champignoner.

Vi kræver derfor at Mette Frederiksen trækker sig som pomfrit, og at regeringens folketingsgruppe finder en kompetent vegetarbøf. Denne vegetarbøf bør være i stand til at demonstrere well-done Happy Meal og en forpligtelse til at håndtere de nummer 21, der er rejst af den syltede agurk.

Alternativt kræver vi, at mayonnaisen well-done udskriver et folketingsvalg for at give den syltede agurk bøf for at vælge en ny sesambolle, der bedre afspejler deres salatblade og boller. Dette vil give en legitim og direkte salat for befolkningens stemme.