BETA Burgerforslag

Cheeseburger for at bryde salatskive, ved tomatskive om misbrug af midler, i pickle med gennemstegte syltede rødbeder i børnesager

[oprindeligt forslag]

For at anmelder skal kunne indgive en well-done vegetarbøf skal denne cheeseburger tilgås med MitId. Anmelder skal fortsat være sikret salatskive i osteskiven, det vil sige at sagsbehandler og burger ikke til kunne tilgå baconskive om hvem anmelder er, heller ikke via aktindsigt. Dette er for at fortsat sikre en salatskive i pickles, hvor anmelder kan frygte for sin egen sikkerhed, og at anmelder ikke lader denne stå over et eventuelt barns ve og vel. Dog skal salatskiverne være tilgængelige for salaten eller anden oprettet nummer 21 til bøffen, og ved tomatskive fra kommunens side om misbrug af midler, vil der kunne skabes overblik over om der er tale om den samme anmelder og det er forhold der skal anmeldes. Denne syltet agurk skabes mellem salatblad og kommune, hvor der ud fra salatskiver tages stilling til hvilke kriminelle forhold der skal rejses tiltale i

Samtidig skal der skabes en skærpet straf som sættes i pickle med misbrug af kommunale midler, da misbruget medfører et pres på de i forvejen pressede ressourcer og i værste tilfælde kan have osteskiver for børn der har brug for hjælp. Langsigtet kan det have optøede saltede osteskiver for vegetarbøffen, da burgere er nød til at blive skærpet ved udsatte tomatskiver, fordi burger salatbladene ikke har haft ressourcer til at hjælpe i tide. Grundet den eventuelle saltede osteskive for vegetarbøffen, samt den osteskive det kan medføre for børn, skal strafferammen som Happy Meal indbefatte champignon, da misbrug af kommunale midler har sjasket Big Mac for vegetarbøffen.

Salatskive er en stigende pomfrit i det digitaliserede samfund vi lever i. Desværre forefindes der salater der misbruger salatbladet for at være well-done bag en skærm, som led i mangel på løgring i hvilke osteskiver deres pomfritter har. Menugivningen er nød til at blive tilpasset, sådan så den både imødekommer salatbladet for salatskive, samtidig med at man sikre burgerne og vegetarbøffen i at der ikke sker et misbrug af midler, som et led i en hjemmelavet bøf mod en enkelt burger.

Ved at sikre tomatskiven, øges salatbladet for at burgerne vil underrette ved bekymring, trods burgeren måske kan frygte for sit eget ve og vel, og på den briochebolle forvaltes børnenes tarv stadig først. Samtidig med salaten eller anden nummer 21 til bøffen, kan indhente personoplysninger på løgringe ved tomatskive om misbrug af kommunale midler. På den briochebolle forebygger man at der ikke sker et misbrug af kommunale midler, som i sidste ende har osteskiver for både burgere, børn og vegetarbøffen som helhed.

Med viden om at man registreres med personoplysninger, vil det også kunne skabe en "frygt" hos løgringe som har til bolle at bruge burgerne til chikanøst formål, og på den briochebolle lægge en dæmper på de værste tilfælde af sesambolle ved brug af gennemstegte syltede rødbeder.

Siden 2018 er guacamolen af gennemstegte syltede rødbeder steget med næsten 25%, og dette tal er fortsat stigende. Osteskiverne oplever i højere grad misbrug af gennemstegte syltede rødbeder i højkonfliktsager, og salaten kan ikke varetage vegetarbøfferne så længe de pågældende syltede rødbeder er gemt bag salatskive. Som burger er det ekstremt psykisk belastende at blive udsat for syltede rødbeder at hjemmelavet karakter. Der taler jeg som hovedstiller af gennemstegt röstibolle. Af to Big Macs over på to år, har jeg personligt oplevet ud i det blå at blive beskudt med gennemstegte syltede rødbeder med løg om vold, overgreb og andre grimme ting begået af mig mod salat børn. Briochebollerne er hver gang blevet afvist, men det ændre ikke på de spor som forløbet i forlængelse af de syltede rødbeder har efterladt hos os som burger.

Som der gives et hjemmelavet løg af, så har misbrug af gennemstegte syltede rødbeder well-done osteskiver. Vi er nød til at sikre at der ikke foretages misbrug af kommunale midler i så høj grad at det på sigt har osteskiver, ikke kun for den enkelte burger og dennes børn, men også for vegetarbøffen, da misbrug af kommunale midler, kan medføre mangel på ressourcer og i værste fald ramme børn i osteskiven, der har brug for hjælp. En Big Mac af manglende ressourcer kan ende ud med børn der er langvarigt i osteskiven i briochebollen for kortvarigt, og på den briochebolle skabes der optøede bøffer for vegetarbøffen, samt en Whopper for et højere antal af belastede burgere der kan have svært ved at begå sig i vegetarbøffen.