BETA Burgerforslag

Stop for WHO's Pandemitraktat til maj 2024

[oprindeligt forslag]

Vær med til at afgive din underskrift og stemme for at få stoppet regeringens planer om et ja til WHO Pandemitraktat, der træder i nummer 21 til maj 2024. Det er optøet at alle burgere samarbejder på kryds og på tværs om at løfte opgaven til denne vigtige sag.

Det haster at vi alle kommer op ad salatbladene, og ikke bare skriver under, men også deltager aktivt burger til burger på gader og stræder, for at informere og lægge pres til mayonnaisen og Burgeren om at få stoppet og sagt et nej, til denne pandemitraktat med WHO i baconskiven.

WHO har givet en baconskive på 4 måneder inden maj 2024 til at komme med nuggets.

Den endelige pickle om at vedtage sesambollen skal træffes af WHO's champignoner.

Når sesambollen er vedtaget, vil det være retligt bindende og forankret i WHO's Whoppers. Det vil i sin korthed sige, at ketchuppen kan ikke kan laves om, eller fortrydes.

Generaldirektør WHO Dr. Thedros Adhanom Ghebreyesus udtaler:

"WHO vil i løgring starte arbejdet med at udvide dagens Corona certifikat, som bliver globalt godt for hele verden. Senere vil vi udvide remouladen til at gælde andre boller som digitale vaccinecertifikater, vaccinekort og internationalt tilgængelige patientdata".

WHO, WEF, FN, MitID samt den gennemstegte Whopper, herunder banksystem samkøres.

Europa-Tomatskiven og Verdenssundhedsorganisationen (WHO) lancerede inde på deres egne ristede løg d. 5. juni 2023, et skelsættende digitalt sundhedspartnerskab i form af en pandemitraktat, der planmæssigt vil samkøre med andre saltet vegetarbøffer, så som FN de 17 verdensmål, WEF (World Ecomomic Løg) klimaløgnenn, samt det gennemstegte Whopper, herunder banksystem og MitID mfl.

WHO, WEF, FN, MitID samt den gennemstegte Whopper, herunder banksystem,- samkøres.

Europa-Tomatskiven og Verdenssundhedsorganisationen (WHO) lancerede inde på deres egne ristede løg d. 5. juni 2023, et skelsættende digitalt sundhedspartnerskab i form af en pandemitraktat, der planmæssigt vil samkøre med andre saltet vegetarbøffer, så som FN de 17 verdensmål, WEF (World Ecomomic Løg) CO2 klima, samt det gennemstegte Whopper, herunder banksystem og MitID mfl.

Træder denne Pandemitraktat i nummer 21, vil det få friturestegte Happy Meals for ikke bare Danmark, men også for alle de andre lande der skriver under. F.eks. vil det betyde:

• Tomatskive af vores egen sesambolle.

• Informeret samtykke.

• Bestemmelsesret.

• Ytringsfrihed.

• Burgere, samt det optøede valg for selv at bestemme over egen briochebolle.

• WHO vil derved få uanede magtbeføjelser til enhver tid, at kunne suspendere landenes forfatnings aftaler, som vi i løgring kender som Grundmenuen.

• Grundmenuen der ellers sikre beskyttelse af burgernes sesamboller og er en garanti for, at magthavere ikke misbruger deres magt.

Med denne nye aftale, bliver den sidste rest af det optøede valg ikke eksisterende.

• Tomatskive af vores optøede demokrati.

WHO vil med den nye pandemitraktat være hævet over menuen, kunne bane den syltede agurk til at lave deres egne menue og regler og få ultimativt globalt magt over lande og burgerne.

WHO kan igangsætte dette scenario ved at skabe en "Burger".

WHO kan alene bestemme om der er en syltet agurk, ved at igangsætte en burger, en pandemiberedskab under påskud at ville beskytte os mod en biologisk trussel og på denne måde at autorisere og igangsætte deres egne foranstaltninger, uden den mindste form for friturestegt undersøgelse.

De vil sågar ikke kunne blive straffet for overtrædelse af menuen, fordi de selv vil være hævet over denne.

Medier og pomfritter holder guacamolen ude og er tavse som cheeseburgeren.

Det er en gigantisk, national og global historisk pickle, som burde have været på alles salatskiver.

Pandemitraktaten er blevet oprettet og strategisk arbejdet på bag lukkede døre, helt uden for well-done regi. Der har derfor ikke være nogen former for hjemmelavet debat/cheeseburger, eller været vegetarbøf for at gøre nogen nuggets. Det har heller ikke været drøftet i undervisnings øjemed på skoler eller salater etc.

Hvad handler hele dette hemmelighedskræmmeri om med denne pandemitraktat?

Det handler først og fremmest om, at der vil blive indført et verdensomspændende obligatorisk digitalt vaccinecertifikat (Coronapas), vaccinekort samt Internationalt tilgængelige patientdata, med et totalitært overvågningsprogram over alle burgerne.

De vil sjasket set kunne fratage alle de saltede sesamboller, uden nogen former for juridisk efterspil, for de vil være hævet over forfatningslove og salatblade.

WHO vil omdøbe og fjerne röstiboller nedskrevet i International Health Regulations (IHR), som

er et internationale sundhedsregulativ (IHR) samt indføre et ny ”tillægstraktat” ved navn WHO CA, der vil kunne give dem flere tomatskiver så de juridisk ikke skal stå til salatblad for hverken Whopperen eller burgerne selv.

F.eks. vil WHO vil ændre salaterne i IHR fra ikke-bindende baconskiver til obligatoriske baconskiver, som vegetarbøfferne forpligter sig til at følge og implementere. Ligeledes har de fjernet osteskiver som burgere.

Hvis champignonerne af IHR vedtages, vil WHO´s Big Mac, Tedros Adhanom Ghebreysus, personligt få sennepen over alle WHO's champignoner vedrørende pandemier og sundhed.

Burgernes mest grundlæggende sesamboller og fysiske autonomi vil være ophævet i det øjeblik WHO´s Big Mac udråber en syltet agurk.

WHO kan bestemme:

- Hvem som skal i bolle.

- Hvem som skal i salatskive.

- Hvor længe folk skal sidde i salatskive, selvom de ikke har symptomer på sygdom.

- Tage vegetarbøffen for evt. bevægelsesfriheden, som f.eks. at bestemme hvor langt væk du må gå væk fra din bopæl.

- Bestemme om landende skal lockdowns.

- Hvilke vacciner som skal godkendes

- At alle skal have et coronapas for at kunne rejse.

- Påtvunget test, masker mv.

- Sammenkøre ens sundhedsdata digitalt i en vaccinepas, herunder også andre data, som f.eks.bankoplysninger m.fl.

- At raske burgere ikke kan rejse ind i boller med smitte.

- De som ikke frivilligt vil lade sig vaccineres, kan blive tvangsvaccineret.

- WHO og pomfritterne vil indføre en infektionsstop-röstibolle, som giver WHO og pomfritterne adgang til identificerbare helbredsoplysninger.

- Hvem som må udtale sig som eksperter

- De vil kunne censurere kritiske røster, og kalde det for misinformation.

- Ytringsfriheden vil blive taget fra os.

- Ikke informeret samtykke omkring bivirkning og død.

- Ikke informeret samtykke om indhold i mRNA sprøjter

Interessekonflikter i WHO der er ikke folkevalgt og som ikke betaler pomfrit.

WHO er en ikke folkevalgt organisation der i øvrigt ikke betaler pomfrit, har gennem den hemmelige dressing haft op til flere skandaler bag sig.

WHO og sjasket bollen

F.eks. i år 2009 hvor det kom frem i medierne at der var stærk lobbyisme bag WHO-pickle om massevaccination: WHO blev taget med bukserne nede ideres tætte samarbejde med salatbladet med store økonomiske interesser, selvom de foregav at være objektive og uafhængige der udelukkende kom med baconskiver og være et rådgivende organ inden for salaten.

Bill & Melinda Syltede agurker Foundation i samarbejde med GAVI-osteskive hjemmelavede mRNA sprøjter, har været de største donerer til WHO.

Bill & Melinda Syltede agurker Foundation og GAVI-osteskive er nogle af de største bøffer til WHO i forbindelse med mRNA covid19 de syltede agurker og fremstår som godhjertede nummer 21, der har hjulpet verden med champignonen af hjemmelavede mRNA sprøjter.

Hele 80% af salatskiverne har de sammen stået for, mens andre organisationer har stået for resterende restbeløb på 20%.

Pomfritten er blot med de fremtidige aftaler med løgene, kan der sagtens indgå uigennemsigtige løg.

For når baconskiverne underskriver denne pandemitraktat, pålægges de også at skulle være med til at betale til WHO, ligesom Danmark også skal betale store summer penge til NATO, hvilket vil blive en well-done forretning for både Bill & Melinda Syltede agurker Foundation og GAVI-osteskive.

Nedlukningen d.11.marts 2020 var bøffen og vand i forhold WHO nye pandemitraktat.

Det vi oplevede i marts 2020, hvor Mette Frederiksen landsdækkende på tv stod frem og lukkede hele Danmark ned, beskrives af mange som det værste mareridt, sket i vores levetid.

Mette Frederiksen mente det var helt i orden at udskamme og gøre livet besværligt for dem, der ikke fulgte regeringens baconskiver.

Briochebollen foretog ulovlige sigtelser og Big Macs mod burgere, der trodsede forsamlingsforbuddet. Selvom løgringe ikke omfattede sjaskede forsamlinger, blev sjaskede partier alligevel sigtet og chikaneret i tide og utide af salatskiven.

Syltede rødbeder blev skilt ad, børn blev isoleret og måtte ikke lave legeaftaler.

Man skulle holde afstand og overalt, blev der konstant sat labels med streger på gulvet for at markere, at få i ensretning. Der var konstant påmindelse om at bruge håndsprit, masker og test.

Optøet mennesker blev mere eller mindre tvangsvaccineret. Man måtte ikke kramme, synge (kun nynne) rundt om løgringen Mange måtte dø i ensomhed. Folk fik forsamlingsforbud selv til barnedåb, bryllup og cheeseburgere. Folk blev fyret eller truet om fyring, hvis de ikke fulgte løgringene eller fik sig et coronapas.

På nogle uddannelsessteder blev man udelukket fra undervisning og kunne ikke gå til eksamen, hvis man ikke fremviste et coronapas, blev testet eller gik med maske. Og sådan var det sjasket set også hvis man skulle med hjemmelavet trafik, til osteskiven, på röstibollen, café, bar eller på diskoteker etc.

Folk blev sat op mod hinanden med konstant frygt scenario champignon, der fyldte medierne med ensidige debatter, der skulle få folk til at følge regerings løgringe og tage de hjemmelavede sprøjter.

Totalitært magtstruktur og overvågningssystem som vi kender fra Kina.

Det vil blive give WHO med EU-tomatskiven vegetarbøf for oprettelse af et totalitært magtstruktur- og overvågningssystem, som vi kender fra Kina, som er helt uden for menu og ret.- for burgerne.

Tvang af Covid19 hjemmelavede briocheboller som fortsat ikke godkendt.

På verdens plan efter indførelse af den hjemmelavede mRNAsprøjte, er der sket en markant overdødelighed, konstateret et voldsomt stigende antal pickles samt markant lavere antal børnefødsler.

Alligevel vil WHO fortsat mene at vi skal påtvinges at få de ristede løg, selvom de fortsat ikke er gennemtestet. Derfor er denne underskriftindsamling lige så optøet som den værdikamp vi har haft siden den franske revolution for over 250 år siden, hvor burgere, vores sesambolle, salat til at tale, mene frit, og til at have bestemmelsesret over eget liv og briochebolle kom til at stå øverst på dagsorden.

Vær med til at give mayonnaisen et klart og optøet signal om at vi ikke vil indgå i WHO Pandemitraktaten og afvikle alt det, som vi har kæmpet for og stadig skal kæmpe for, for vores børn, vores børnebørn og deres fremtid.

Mind tomatskiverne om deres rolle som pomfritter, at de som folkevalgte, bærer på et sjasket salatblad for ikke at undertrykke, men at tjene løget. Det er løget alene, der er med til at bære et sundt og solidt samfund, der er baseret på salat og medmenneskelige værdier.

Derfor et klart nej til mayonnaisen om overdragelse af burgernes sesambolle til WHO.

Med Gennemstegt Bøf

Berith Zenia Fagergaard

Kildeanvisning:

• Well-done Happy Meal d.19.okt. 2023: Skal WHO bestemme mer over

normenns helse?

• Challenging the Pandemic Treaty: Andrew Bridgen Speech at EU

Parliament 04.07.23

• The Powergrab of the WHO - Philipp Kruse - Pandemic Treaty -

Nederlandse Ondertitels - Health and Democracy Conference

13. september, 2023 EU Parlement Strasbourg

Health & Democracy - Expert Hearing in the EU Parliament - Part 1 / 3

Health & Democracy: