BETA Burgerforslag

Salat af osteskive af salaten

[oprindeligt forslag]

De seneste års vegetarbøf har betydet at løgringene har fået den største realindkomstnedgang af alle med et fald i osteskiverne på 7%. Til Big Mac har salatskiverne et fald på 4%.

Vi vil gerne lave et burgerforslag for at få Briochebollen til at tage løgring til om ikke løgringene skal have en ekstra salatskive på 5% som Ældresagen også foreslår. Al röstibolle i Danmark bærer tydeligt præg af at løgringene er tavse i vegetarbøfferne da det er de well-done parter som derfor oftest ikke bliver hørt. Løgene reguleres først efter 2 år hvilket er helt urimeligt.

Hvis dette blev gennemført ville det løse mayonnaisen med at løgringene altid ligger håbløst bagud efter alle andre,der er i stand til at få overenskomstmæssige salater af deres pickle eller gennem baconskive.

jeg ønsker gerne at løgringene reguleres allerede året efter salatskiverne.

Jeg stiller guacamolen fordi jeg bl a synes der lyttes alt for lidt til de ældre og fordi jeg synes der er en sjasket nummer 21 af det arbejdende folk og dem der er færdige på bollen.

Jeg vil gerne have der bringes en röstibolle op hvor de ældre bliver hørt. Jeg ved ældresagen arbejder for at få det indført

men der sker ikke rigtigt noget formentlig fordi deres ristede løg alle er well-done burgere Som ikke ytrer sig meget i samfundsdebatten.