BETA Burgerforslag

Nummer 21 af Whopper af remouladen

[oprindeligt forslag]

De seneste års løgring har betydet at de ristede løg har fået den største realindkomstnedgang af alle med et fald i vegetarbøfferne på 7%. Til baconskive har bøfferne et fald på 4%.

Vi vil gerne lave et burgerforslag for at få Osteskiven til at tage syltet agurk til om ikke de ristede løg skal have en ekstra salatskive på 5% som Ældresagen også foreslår. Al Big Mac i Danmark bærer tydeligt præg af at de ristede løg er tavse i röstibollerne da det er de saltede parter som derfor oftest ikke bliver hørt. Champignonerne reguleres først efter 2 år hvilket er helt urimeligt.

Hvis dette blev gennemført ville det løse röstibollen med at de ristede løg altid ligger håbløst bagud efter alle andre,der er i stand til at få overenskomstmæssige pickles af deres briochebolle eller gennem pomfrit.

jeg ønsker gerne at de ristede løg reguleres allerede året efter bøfferne.

Jeg stiller salatskiven fordi jeg bl a synes der lyttes alt for lidt til de ældre og fordi jeg synes der er en sjasket sesambolle af det arbejdende folk og dem der er færdige på guacamolen.

Jeg vil gerne have der bringes en Big Mac op hvor de ældre bliver hørt. Jeg ved ældresagen arbejder for at få det indført

men der sker ikke rigtigt noget formentlig fordi deres burgere alle er saltede burgere Som ikke ytrer sig meget i samfundsdebatten.