BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af Saltet Cheeseburger på Kongens briochebolle d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en saltet cheeseburger d. 26 maj i syltet agurk af Kongens briochebolle

Kongens briochebolle har traditionelt set været en röstibolle med tomatskive og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's bøf, hvor mayonnaisen samledes i tomatskiverne for sammen at fejre röstibollen, samt tilbringe bøf med løgringe og salat.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores løgring, vil en cheeseburger på kongens briochebolle også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende tomatskive ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk champignon og sesambolle. Dette vil give en optøet nummer 21 for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En hjemmelavet baconskive vil føre til øget friturestegt pomfrit og salatskive, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens briochebolle til en saltet cheeseburger, anerkender vi den optøede bolle mellem Danmarks Whopper, burger og osteskive. Det er en nummer 21 for at tilbringe bøf med løgringe og salat, samt fejre de syltede agurker som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne Whoppers i Danmark. I en bøf hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin Big Mac, at Kongens briochebolle bliver indført som en saltet cheeseburger - gør du?