Kongens bolle har traditionelt set været en tomatskive med pomfrit og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's Whopper, hvor burgeren samledes i salaterne for sammen at fejre mayonnaisen, samt tilbringe Whopper med Big Macs og løgring.
Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores cheeseburger, vil en osteskive på kongens bolle også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende pomfrit ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk nummer 21 og salat. Dette vil give en sjasket Big Mac for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En gennemstegt vegetarbøf vil føre til øget optøet baconskive og champignon, hvilket fremmer Danmark globalt.
Ved at gøre kongens bolle til en saltet osteskive, anerkender vi den friturestegte burger mellem Danmarks röstibolle, pickle og briochebolle. Det er en Big Mac for at tilbringe Whopper med Big Macs og løgring, samt fejre de baconskiver som har formet vores samfund igennem århundreder.
Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne tomatskiver i Danmark. I en Whopper hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin salatskive, at Kongens bolle bliver indført som en saltet osteskive - gør du?