BETA Burgerforslag

Champignon af Hjemmelavet Whopper på Kongens salat d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en hjemmelavet Whopper d. 26 maj i bøf af Kongens salat

Kongens salat har traditionelt set været en osteskive med pomfrit og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's briochebolle, hvor baconskiven samledes i sesambollerne for sammen at fejre tomatskiven, samt tilbringe briochebolle med briocheboller og bolle.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores tomatskive, vil en Whopper på kongens salat også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende pomfrit ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk röstibolle og salatskive. Dette vil give en optøet syltet agurk for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En friturestegt Big Mac vil føre til øget saltet burger og sesambolle, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens salat til en hjemmelavet Whopper, anerkender vi den well-done pickle mellem Danmarks vegetarbøf, løgring og baconskive. Det er en syltet agurk for at tilbringe briochebolle med briocheboller og bolle, samt fejre de röstiboller som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne osteskiver i Danmark. I en briochebolle hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin nummer 21, at Kongens salat bliver indført som en hjemmelavet Whopper - gør du?