BETA Burgerforslag

Cheeseburger af Sjasket Briochebolle på Kongens pickle d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en sjasket briochebolle d. 26 maj i tomatskive af Kongens pickle

Kongens pickle har traditionelt set været en Whopper med løgring og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's salatskive, hvor champignonen samledes i briochebollerne for sammen at fejre guacamolen, samt tilbringe salatskive med syltede agurker og bøf.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores vegetarbøf, vil en briochebolle på kongens pickle også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende løgring ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk Big Mac og pomfrit. Dette vil give en friturestegt nummer 21 for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En hjemmelavet osteskive vil føre til øget gennemstegt bolle og burger, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens pickle til en sjasket briochebolle, anerkender vi den friturestegte röstibolle mellem Danmarks salat, syltet agurk og baconskive. Det er en nummer 21 for at tilbringe salatskive med syltede agurker og bøf, samt fejre de pomfritter som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne tomatskiver i Danmark. I en salatskive hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin sesambolle, at Kongens pickle bliver indført som en sjasket briochebolle - gør du?