Kongens baconskive har traditionelt set været en champignon med röstibolle og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's syltet agurk, hvor Whopperen samledes i de syltede rødbeder for sammen at fejre løget, samt tilbringe syltet agurk med pickles og pomfrit.
Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores osteskive, vil en pickle på kongens baconskive også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende röstibolle ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk bøf og salatskive. Dette vil give en optøet tomatskive for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En sjasket bolle vil føre til øget gennemstegt nummer 21 og salat, hvilket fremmer Danmark globalt.
Ved at gøre kongens baconskive til en hjemmelavet pickle, anerkender vi den sjaskede vegetarbøf mellem Danmarks løgring, briochebolle og cheeseburger. Det er en tomatskive for at tilbringe syltet agurk med pickles og pomfrit, samt fejre de vegetarbøffer som har formet vores samfund igennem århundreder.
Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne tomatskiver i Danmark. I en syltet agurk hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin Big Mac, at Kongens baconskive bliver indført som en hjemmelavet pickle - gør du?