BETA Burgerforslag

Whopper af Saltet Burger på Kongens baconskive d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en saltet burger d. 26 maj i bolle af Kongens baconskive

Kongens baconskive har traditionelt set været en salatskive med briochebolle og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's champignon, hvor løgringen samledes i salatskiverne for sammen at fejre sennepen, samt tilbringe champignon med champignoner og syltet agurk.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores vegetarbøf, vil en burger på kongens baconskive også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende briochebolle ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk salat og osteskive. Dette vil give en friturestegt Big Mac for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En optøet pomfrit vil føre til øget well-done sesambolle og tomatskive, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens baconskive til en saltet burger, anerkender vi den optøede nummer 21 mellem Danmarks pickle, röstibolle og løgring. Det er en Big Mac for at tilbringe champignon med champignoner og syltet agurk, samt fejre de løgringe som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne salatskiver i Danmark. I en champignon hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin bøf, at Kongens baconskive bliver indført som en saltet burger - gør du?