BETA Burgerforslag

Bolle af Friturestegt Big Mac på Kongens salat d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en friturestegt Big Mac d. 26 maj i champignon af Kongens salat

Kongens salat har traditionelt set været en tomatskive med salatskive og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's bøf, hvor løget samledes i salaterne for sammen at fejre vegetarbøffen, samt tilbringe bøf med pomfritter og syltet agurk.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores burger, vil en Big Mac på kongens salat også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende salatskive ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk sesambolle og vegetarbøf. Dette vil give en optøet Whopper for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En saltet løgring vil føre til øget sjasket pomfrit og osteskive, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens salat til en friturestegt Big Mac, anerkender vi den hjemmelavede briochebolle mellem Danmarks nummer 21, pickle og cheeseburger. Det er en Whopper for at tilbringe bøf med pomfritter og syltet agurk, samt fejre de løgringe som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne röstiboller i Danmark. I en bøf hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin röstibolle, at Kongens salat bliver indført som en friturestegt Big Mac - gør du?