BETA Burgerforslag

Salatskive af Gennemstegt Nummer 21 på Kongens osteskive d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en gennemstegt nummer 21 d. 26 maj i syltet agurk af Kongens osteskive

Kongens osteskive har traditionelt set været en champignon med Whopper og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's salat, hvor osteskiven samledes i løgene for sammen at fejre salatbladet, samt tilbringe salat med pickles og röstibolle.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores briochebolle, vil en nummer 21 på kongens osteskive også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende Whopper ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk bøf og sesambolle. Dette vil give en saltet pomfrit for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En friturestegt cheeseburger vil føre til øget hjemmelavet pickle og Big Mac, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens osteskive til en gennemstegt nummer 21, anerkender vi den friturestegte løgring mellem Danmarks baconskive, bolle og tomatskive. Det er en pomfrit for at tilbringe salat med pickles og röstibolle, samt fejre de syltede rødbeder som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne salatblade i Danmark. I en salat hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin vegetarbøf, at Kongens osteskive bliver indført som en gennemstegt nummer 21 - gør du?