Kongens baconskive har traditionelt set været en briochebolle med salat og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's Whopper, hvor tomatskiven samledes i salatbladene for sammen at fejre sennepen, samt tilbringe Whopper med Happy Meals og cheeseburger.
Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores osteskive, vil en sesambolle på kongens baconskive også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende salat ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk röstibolle og burger. Dette vil give en optøet syltet agurk for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En friturestegt bolle vil føre til øget well-done nummer 21 og løgring, hvilket fremmer Danmark globalt.
Ved at gøre kongens baconskive til en sjasket sesambolle, anerkender vi den optøede tomatskive mellem Danmarks pickle, champignon og bøf. Det er en syltet agurk for at tilbringe Whopper med Happy Meals og cheeseburger, samt fejre de pickles som har formet vores samfund igennem århundreder.
Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne boller i Danmark. I en Whopper hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin pomfrit, at Kongens baconskive bliver indført som en sjasket sesambolle - gør du?