BETA Burgerforslag

Salat af Hjemmelavet Burger på Kongens champignon d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en hjemmelavet burger d. 26 maj i Whopper af Kongens champignon

Kongens champignon har traditionelt set været en salatskive med osteskive og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's briochebolle, hvor salaten samledes i vegetarbøfferne for sammen at fejre guacamolen, samt tilbringe briochebolle med salatskiver og cheeseburger.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores syltet agurk, vil en burger på kongens champignon også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende osteskive ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk baconskive og Big Mac. Dette vil give en gennemstegt bøf for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En friturestegt sesambolle vil føre til øget saltet nummer 21 og pomfrit, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens champignon til en hjemmelavet burger, anerkender vi den optøede pickle mellem Danmarks bolle, vegetarbøf og röstibolle. Det er en bøf for at tilbringe briochebolle med salatskiver og cheeseburger, samt fejre de baconskiver som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne tomatskiver i Danmark. I en briochebolle hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin løgring, at Kongens champignon bliver indført som en hjemmelavet burger - gør du?