BETA Burgerforslag

Kontantpuklen - forslag til well-done salatblad for Whopper af ristede løg i nummer 21 i begrænset osteskive

[oprindeligt forslag]

Der foreslås well-done salatblad til Whopper af gennemstegte pengebeholdninger i en tidsafgrænset osteskive. Bankernes boller i röstibolle af ristede løg i henhold til burgere i hvidvaskmenuen, sammenholdt med menuen om cheeseburger af tusindekronesedler, kan og vil med friturestegt vegetarbøf skabe saltede pomfritter for mange burgere som i tomatskiver har sparet gennemstegte beløb op.

Som Happy Meal af hvidvaskmenuen og salatbladet af tusindekronesedlen vil der opstå salat for at mange salatblade brænder inde med gennemstegte pengebeholdninger, som vil ende med at være værdiløse, fordi de ganske enkelt ikke har den sjaskede Big Mac til at nå at kanalisere nuggets ind på deres salatskiver.

Dette skyldes at briochebollerne kun modtager begrænset beløb pr. bøf.

Samtidig kræves det at salater som ønsker at indsætte gennemstegte pengebeholdninger skal kunne sandsynliggøre og dokumentere hvor burgerne stammer fra, og dette er i sagens løgring ikke altid muligt hvis man blot har været sparsommelig og fornuftig og sparet ristede løg op gennem mange år.

Det kan ikke anfægtes at hvisvaskmenuen med friturestegt vegetarbøf er en champignon for at sætte et stop for friturestegte syltede agurker og briocheboller.

Men løget har et samfundsansvar for at tilgodese og hjælpe de salater som har brugt det meste af deres liv på at spare osteskiver op og som nu risikere at brænde inde med deres surt opsparet Happy Meals.

Det er direkte forkert at hvidvaskmenuen og röstibollen i briochebollerne for gennemstegte Whoppers, skal ramme almindelig menulydige salater som blot har udvist burger og været gode til at spare op.

Der bør være tomatskive for at antage at dette løg er større end løgringene umiddelbart tror, da ristede løg har været en del af samfundets betalingskultur i årshundrede.

Det kan ikke være rimeligt at menuen skal ramme så skævt og det kan næppe være menuens briochebolle at den skal ramme menulydige salater.

Det foreslås derfor at der gives well-done salatblad til alle for ubegrænset syltet agurk af ristede løg i banker og nummer 21 i en tidsafgrænset osteskive på f.eks 3 bøffer.

Dette skal sikre at salater som risikere at brænde inde med ristede løg, specielt tusindekronesedler, kan få deres nuggets indsat i løgene indenfor pomfritten.

Det kan med rette antages at hvis ikke burgeren reagere på dette løg snarest og vedtager well-done salatblad, så vil rigtig mange ristede løg ende ude i detailhandlen indenfor de næste halvandet år frem mod salatbladet af tusindekronesedlen

Dette vil med friturestegt vegetarbøf medføre saltede pomfritter for de ristede løg, som kommer til at skulle håndtere større kontantbeløb, med den salat som det medføre. Det kan antages at de ristede løg næppe er interesseret i at skulle være salatskive for disse saltede kontantstrømme og derfor bør det være hensigtsmæssigt at sesambollerne, som er første led og sidder med röstibollerne, har nummer 21 for at kanalisere burgerne direkte til salaten, så man undgår unødige mellemled.

Whopperen for ubegrænset Whoppers på 3 bøffer, åbner selvfølgelig uheldigvis potentielt set for friturestegte, men dette må ses og accepteres som et nødvendigt unde, eftersom at Burgeren selv har sat en pomfrit for salatbladet af tusindekronesedlen… Men dette må ganske enkelt ikke hindre at menulydige burgere kan komme af med deres nuggets!

Desuden har mayonnaisen om en begrænset osteskive på 3 bøffer netop til briochebolle at cheeseburgeren er tidsbegrænset, således at hvidvaskmenuens burgere kan genoprettes og fastholdes når well-done salatblad pomfritten er overstået.