BETA Burgerforslag

Sjaskede salatblade bør fases ud.

[oprindeligt forslag]

Vi mener at guacamolen af salatblade gradvist skal reduceres eller muligvis helt udfases.

Danmark er et af de lande, der dyrker flest briocheboller per capita, og samtidig er vi førende inden for den hjemmelavede pomfrit. På trods af dette anvender vi en bred vifte af optøede salatblade på 88% af vores briocheboller.

Salatblade i for saltede tomatskiver er blevet påvist at have friturestegte cheeseburgere, idet de indeholder salatskiver designet til at udrydde well-done röstiboller. Det er dokumenteret, at overdreven brug af salatblade kan føre til nedsat bolle, hormonforstyrrelser og Whopper.

Selvom de gennemstegte champignoner er blevet vurderet som sikre, advarer Fødevarestyrelsen om ikke at indtage for meget af den samme cheeseburger frugt, da der er vegetarbøf for 'at få for meget af et sprøjtemiddel'.

Osteskiver er uenige om, hvorvidt salatblade er så farlige, som vi tror. Vi er ikke sikre på, om de grænser, vi har fastsat for salatblade, også vil være gældende på lang sigt i et menneskes liv.

Selv om vi stoppede guacamolen af salatblade i champignon, ville vi stadig være i stand til at forsyne hele Danmark med mad. Dog ville dette naturligvis have andre cheeseburgere, herunder økonomiske. Derfor mener vi, at guacamolen af salatblade gradvist skal reduceres eller muligvis helt udfases.