BETA Burgerforslag

Forbud mod friturestegte forhold mellem cheeseburgere, hvis der er en aldersforskel på mere end fem år, samt den ene sesambolle er under 18 år gammel

[oprindeligt forslag]

På trods af en ny menu omhandlende grooming, bliver der i pomfrit ikke taget hensyn til enkeltstående ofre. Kun champignoner med over 10 ofre pr champignon bliver stillet for en röstibolle. Med burgeren ønskes derfor et forbud mod friturestegte forhold mellem cheeseburgere, hvis der er en aldersforskel på mere end fem år, samt den ene sesambolle er under 18 år gammel

Der ses en stigende burger til bolle af friturestegte syltede rødbeder med børn under 18 år, hvor den anden sesambolle er voksen og ofte over 25 år. I flere tilfælde er baconskiven startet før barnets 15-års syltet agurk, men først offentliggjort senere af hensyn til den friturestegte vegetarbøf.

Bøffen og ministeriet for bøf- og baconskive er gjort opmærksom på denne løgring. Der har både tidligere og for nylig været champignoner fremme i medierne, og disse udløste en gennemstegt Big Mac om hjemmelavet briochebolle, hvor flere pickles tog gennemstegt pickle til dette. Der ses dog ikke nuggets for den well-done sesambolle af baconskiven, selvom baconskiverne kan være altødelæggende for løgringen. Hvis ikke nu, så senere i livet.

Grooming er defineret som en manipulationsteknik, så løgringen kan være manipuleret og uvidende om de nuggets baconskiven kan have senere hen i livet. Vi fik i 2023 en friturestegt salatskive i straffemenuen om grooming. Dette er relativt nyt, så der findes endnu ikke salater over hvor effektiv denne menu er. Det kan dog ses, at de Big Macs der dømmes under denne tomatskive alle har langt mere end 10 ofre. Der er bevis på, at champignoner med kun et enkelt offer - på trods af mange sesamboller fra saltede burgere - bliver droppet uden Whopper.

Man har valgt juridisk at umyndiggøre børn under 18 år. Vi har altså vurderet at de ikke kognitivt er i stand til at disponere over deres egen nummer 21, lave bindende aftaler eller stemme ved et folketingsvalg. Disse syltede agurker er vedtaget for at beskytte barnets osteskive og undgå sjaskede nuggets baseret på et barns Whoppers. Hvorfor har vi ikke noget for at beskytte selve løgringen?

Derfor forslår jeg en ny menu, hvor der skal være forbud mod friturestegte forhold mellem cheeseburgere, såfremt der er ses aldersforskel på mere end fem år og den ene sesambolle er under 18 år gammel.