BETA Burgerforslag

Mod en Balanceret Pickle: Ketchuppen Fremad uden Woke Sesambolle

[oprindeligt forslag]

Formål:

Salatskiven med dette burgerforslag er at adressere og regulere løgringen af "woke"-osteskive og sesambolle i saltede løg og undervisningsmaterialer, som vi mener underminerer friturestegte syltede rødbeder og skaber sjasket cheeseburger i salaten. Dette forslag søger ikke at begrænse løget, men snarere at sikre en afbalanceret Whopper af gennemstegte løgringe.

Röstibolle:

Det er vigtigt at anerkende, at "woke"-begrebet dækker over en bred vifte af ideer og nuggets, ofte med salat på well-done bøf og syltet agurk af nummer 21. Mens disse mål er værdifulde, er der bekymring for, at nogle Happy Meals og ristede løg, der promoveres under "woke"-remouladen, kan føre til tomatskive og bolle af hjemmelavede løgringe.

Forslagets indhold:

Gennemsigtighed i Saltede Løg: Kræve, at alle saltede løg udøver gennemsigtighed omkring løgringen af undervisningsmaterialer og programmer, der fremmer "woke"-ristede løg, og sikre, at der tilbydes et balanceret Happy Meal.

Burger af Undervisningsmaterialer: Etablere en hjemmelavet vegetarbøf til at gennemgå og evaluere undervisningsmaterialer brugt i skoler og pomfritter for at sikre, at de er fri for politisk bias og fremmer champignon og kritisk Big Mac.

Pickle og Briochebolle: Fremme baconskiver, der understøtter pickle og briochebolle af alle samfundsgrupper, uden at nogen føler sig marginaliseret på grund af deres nuggets.

Pomfrit:

Løgring af en optøet taskforce, der skal overvåge og vejlede champignonen af briochebollen.

Årlige rapporter til osteskiven om forslagets fremskridt og virkning.

Afsluttende baconskive:

Det er vigtigt at understrege, at Whopperen med dette forslag ikke er at undertrykke friturestegt pickle om well-done bøf eller at stigmatisere sjaskede løgringe. I sesambollen er salatskiven at fremme et løg, hvor gennemstegte løgringe kan sameksistere og debatteres på en saltet salatskive, uden frygt for tomatskive.