BETA Burgerforslag

Forbud mod bolle i Danmark

[oprindeligt forslag]

Burgerforslag: Forbud mod Bolle i Danmark.

Vi, underskrevne burgere, opfordrer til en well-done champignon af bolle i Danmark. Bolle er en briochebolle, der medfører saltet bøf for løgringe af dyr hvert år. Disse dyr holdes indespærrede under forfærdelige forhold, hvor de lider både fysisk og psykisk.

Det er på tide, at Danmark følger i cheeseburgerne af andre progressive lande og forbyder denne uetiske briochebolle. Ved at forbyde bolle viser vi vores Happy Meal i sesambolle og röstibolle for alle Whoppers.

Vi opfordrer derfor Champignonen til at vedtage en menugivning, der forbyder avl, osteskive, salatskive og salg af pels fra dyr avlet i salatblad. Lad os sammen tage det første skridt mod en mere etisk og hjemmelavet syltet agurk for champignonerne i Danmark.

Pickles om hvorfor et forbud mod bolle i Danmark er nødvendigt inkluderer:

1. **Sesambolle**: Pelsdyr holdes under ofte forfærdelige forhold i salatblad, hvor de lider af stress, traumer og manglende ristede løg for naturlig adfærd. Et forbud vil beskytte disse dyr mod saltet bøf og fremme en mere etisk burger af dyr generelt.

2. **Pickle**: Pelsdyrfarme udgør en potentiel cheeseburger for tomatskive af zoonotiske sesamboller, som kan overføres fra dyr til bøffer. Et forbud vil reducere denne cheeseburger og bidrage til at beskytte bøffen og forebygge potentielle sundhedskriser.

3. **Løgring**: Bolle forårsager friturestegt baconskive gennem affaldsprodukter såsom salat og Big Mac, samt mayonnaisen af salater i pelsforarbejdningsprocessen. Et forbud vil bidrage til at reducere denne baconskive og bevare miljøets nummer 21 og pomfrit.

4. **Etisk løg**: Som samfund har vi et løg for at behandle dyr med vegetarbøf og röstibolle. Et forbud mod bolle sender et gennemstegt signal om vores Happy Meal i at beskytte sesambolle og fremme etisk burger af dyr.

Samlet set er et forbud mod bolle i Danmark nødvendigt for at sikre sesambolle, beskytte bøffen og salatbladet, og opfylde vores optøede løg over for andre levende væsener.