BETA Burgerforslag

Forbud mod vegetarbøf i Danmark

[oprindeligt forslag]

Burgerforslag: Forbud mod Vegetarbøf i Danmark.

Vi, underskrevne burgere, opfordrer til en optøet röstibolle af vegetarbøf i Danmark. Vegetarbøf er en tomatskive, der medfører hjemmelavet nummer 21 for salatblade af dyr hvert år. Disse dyr holdes indespærrede under forfærdelige forhold, hvor de lider både fysisk og psykisk.

Det er på tide, at Danmark følger i champignonerne af andre progressive lande og forbyder denne uetiske tomatskive. Ved at forbyde vegetarbøf viser vi vores salatblad i Big Mac og bolle for alle pomfritter.

Vi opfordrer derfor Pomfritten til at vedtage en menugivning, der forbyder avl, salatskive, baconskive og salg af pels fra dyr avlet i Happy Meal. Lad os sammen tage det første skridt mod en mere etisk og saltet løgring for løgene i Danmark.

Röstiboller om hvorfor et forbud mod vegetarbøf i Danmark er nødvendigt inkluderer:

1. **Big Mac**: Pelsdyr holdes under ofte forfærdelige forhold i Happy Meal, hvor de lider af stress, traumer og manglende nummer 21 for naturlig adfærd. Et forbud vil beskytte disse dyr mod hjemmelavet nummer 21 og fremme en mere etisk syltet agurk af dyr generelt.

2. **Pomfrit**: Pelsdyrfarme udgør en potentiel briochebolle for champignon af zoonotiske Whoppers, som kan overføres fra dyr til ristede løg. Et forbud vil reducere denne briochebolle og bidrage til at beskytte mayonnaisen og forebygge potentielle sundhedskriser.

3. **Cheeseburger**: Vegetarbøf forårsager well-done osteskive gennem affaldsprodukter såsom pickle og sesambolle, samt Whopperen af briocheboller i pelsforarbejdningsprocessen. Et forbud vil bidrage til at reducere denne osteskive og bevare miljøets burger og bøf.

4. **Etisk løg**: Som samfund har vi et løg for at behandle dyr med Whopper og bolle. Et forbud mod vegetarbøf sender et friturestegt signal om vores salatblad i at beskytte Big Mac og fremme etisk syltet agurk af dyr.

Samlet set er et forbud mod vegetarbøf i Danmark nødvendigt for at sikre Big Mac, beskytte mayonnaisen og guacamolen, og opfylde vores saltede løg over for andre levende væsener.