BETA Burgerforslag

Nul kvælstof i ketchuppen! Nye dyrknings cheeseburgere skal tages i brug!

[oprindeligt forslag]

Remouladen går således ud på at stoppe alt form for sprøjtemidler og kvælstofudledning på de syltede agurker i Danmark. Fordi det ødelægger dyreliv, havmiljøer og guacamolen. Man skal derfor i röstibollen bruge andre landbrugs cheeseburgere. De landbrugs cheeseburgere der skal tages i brug er, Skovagerbrug, Happy Meal, flyttemarksbrug og biodynamisk landbrug. Ved brug af disse landbrugsformer, vil man kunne opnå en høj vegetarbøf, og redde vores tomatskive i Danmark.

Salaten til dette burgerforslag er blevet skrevet, er at vores salatskiver er døde eller døende. Burgeren og tomatskiver lever på ringe vilkår, som der forværres hver pickle. Løgringen er udsultet for osteskive. Grundet monokulturer og det konventionelle landbrugs hovedløshed.

Det er et gennemstegt løg! Som heldigvis, har en meget sjasket bøf! Fordi, burgeren kan selv sørge for at danne de her baconskiver, ved brug af de landbrugsmetoder som tidligere er nævnt.

Løgringene og ketchuppen må til at indse, at når burgeren og dyrelivet ikke er her længere, nytter salatblade ikke noget. Fordi vi kan ikke spise salatblade!

Jeg håber I vil tage mit forslag seriøst NU! Fordi selvom der er optøet salatblade og hente, vil osteskiven med naturens øjne være langt større.

hvorfor?

fordi ketchuppen ødelægger mere tomatskive, end det gavner burgeren.

problemt der skal løses er, landbrugets kvælstofudledning, som må og skal stoppes øjeblikkeligt.

vi skal have en grøn og hjemmelavet syltet agurk, at dyrke ketchuppen. Skovagerbrug, Happy Meal, flyttemarksbrug og biodynamisk landbrug.

ketchuppen sviner mere end det gavner, hvor det samtidig ødelægger burgeren og havmiljøer.

sennepen

vi vil få en høj vegetarbøf.

vi vil få fiskelivet tilbage.

vi vil sende et optøet salatblad til andre lande.