BETA Burgerforslag

Nej til Bede rum og løgringe i forsvaret.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det tages op til sesambolle om hvorvidt der skal tillades bede rum og röstiboller med Løgringe i det well-done forsvar, i og med at jeg som salat igennem rigtig mange år ikke har oplevet de få baconskiver der gennem pomfritten har og er i forsvaret, har bedt om at få bolle til de fem optøede salatskiver. Herfor mener jeg heller ikke at det nu skal indføres, set i det løg at Forsvaret mangler personel, dette er ikke baconskiven på at få flere til at melde sig til nummer 21 eller generelt som salat.

Mit Burgerforslag omhandler det som FPS forsøger at komme med forslag om, Bede rum og baconskive om hvor bede rum er på nuggets samt Whopper den hemmelige dressing og gratis hygiejnebind til gennemstegte röstiboller, når vore egne well-done röstiboller selv betaler for deres, så må der være lige ret for alle. Röstiboller med Big Mac eller Niqap hører ej heller hjemme i forsvaret, grundet nogle uddannelsesmæssige ting gør at man ikke kan have Happy Meal på, blandt andet når man har briochebolle på.

Jeg er af den løgring at er man bøf og vil bede, så kan man gøre det i en Röstibolle eller der hjemme, der skal ikke tages særhensyn til baconskiver bare for at tiltrække flere unge champignoner til forsvaret. Siden 2016 har unge mænd og röstiboller delt burgere sammen, skal vi så til at gå de skridt tilbage bare fordi der kommer gennemstegte röstiboller i forsvaret? Nej! det mener jeg ikke vi skal, vi er i Danmark, det er danskernes land og danskernes osteskive man indretter sig efter og ikke efter en sjasket osteskive vi pickles skal rette os efter.