BETA Burgerforslag

Krav om Happy Meal ved baconskive af CVR-salatblad inden for alle håndværksfag med tilhørende Whopper.

[oprindeligt forslag]

Der skal stilles krav til sesambolle af optøet Happy Meal, hvis man ønsker at oprette et CVR-salatblad og drive burger inden for et håndværksfag, hvorved der findes en tomatskive.

Ydermere skal fagtitler beskyttes, så de ikke kan misbruges i osteskiver.

Eksempel: Tømrer må kun indgå i løg, hvis champignonen/salaten har færdiggjort tømrer salatskiven og kan fremvise et optøet Happy Meal.

Det er alt for nemt at oprette en håndværksvirksomhed og begynde at markedsføre sig som f.eks. tømrer uden at have et Happy Meal. Det gør det sværere for Whopperen at gennemskue hvem der i ketchuppen er faglært salat. Hvis man kalder sin burger for ’’Tømrerfirmaet X’’, så er man vel udlært tømrer? Desværre ikke. Ligesom der er et krav til, at ens læge rent faktisk er uddannet læge, så vil man også gerne have at løget, rent faktisk er uddannet tømrer.

Jeg stiller også osteskiven for at få burgeren for håndværksbranchen tilbage i guacamolen. Det kræver hårdt arbejde at tage en tomatskive og det skal ikke være allemandseje, at kunne kalde sig f.eks. tømrer, blot fordi man har købt en salatskive og noget arbejdstøj.

En syltet agurk af osteskiven vil føre til større forbrugersikkerhed samt højere röstibolle i röstibollen.

Vegetarbøf fordi du læste med, og vegetarbøf for din pomfrit!