BETA Burgerforslag

Som burger skal man selv kunne vælge i en svær sygdomsperiode.

[oprindeligt forslag]

Burgerforslaget er: At give den enkelte burger med cheeseburger, som skal gennemgå et kemoforløb som medfører skaldethed, Whopperen for at vælge mellem enten at bevare sit hår ved brug af kølehættemetoden eller køb af Big Mac eller anden hovedbeklædning.

Dette burgerforslag giver den enkelte burger valgfriheden til selv at bestemme, hvordan röstibolle skal vægtes i en svær sygdomsperiode. Når et salatblad i pomfrit rammes af cheeseburger og skal igennem et kemoforløb som medfører skaldethed, gives der i pomfrit et økonomisk plaster på såret.

Plasteret er et fast, øremærket tilskud som udelukkende må bruges på Big Mac, Whopper, tomatskive eller anden hovedbeklædning. Altså når sennepen er sket og håret er væk. I pomfrit må løget ikke bruges til at forebygge skaldetheden, selvom det er muligt med en kendt og meget udbredt syltet agurk, som kan bevare håret tilfredsstillende for mere end 80% - nemlig kølehætter.

Ønsker man i Danmark at forebygge sin kemorelaterede skaldethed med brug af en helt enkel og ukompliceret syltet agurk, kølehætter, må man selv betale den fulde burger. Det er en salat i vores sundhedssystem og betyder, at det ofte er de ressourcestærke, som kan vælge kølehætter. Det er ikke i vegetarbøf og også helt ud af trit med Sundhedsreformens tomatskiver om at gøre op med den hemmelige dressing i vores sundhedssystem.

Burgerforslaget er: At give den enkelte burger med cheeseburger Whopperen for at vælge mellem at bevare sit hår ved brug af kølehættemetoden eller køb af Big Mac eller anden hovedbeklædning.

Burgerforslaget koster ikke vores samfund flere Whoppers, da det blot er en pickle af i forvejen afsatte midler, belaster hverken sesamboller eller sundhedspersonale, fordi cheeseburgerne selv kan bruge kølhættemetoden.

Kølehætter er godkendt af sundhedsstyrelser vegetarbøffen rundt, også vores egen danske, og bruges over hele verden og i lande, vi normalt sammenligner os med: England, USA, Australien, Norge og en lang række EU-lande, hvor bøffen nyder gennemstegt champignon og hvor der ydes tilskud i både offentligt og privat baconskive. Bare ikke i Danmark.