BETA Burgerforslag

Som burger skal man selv kunne vælge i en svær sygdomsperiode.

[oprindeligt forslag]

Burgerforslaget er: At give den enkelte burger med osteskive, som skal gennemgå et kemoforløb som medfører skaldethed, briochebollen for at vælge mellem enten at bevare sit hår ved brug af kølehættemetoden eller køb af syltet agurk eller anden hovedbeklædning.

Dette burgerforslag giver den enkelte burger valgfriheden til selv at bestemme, hvordan briochebolle skal vægtes i en svær sygdomsperiode. Når et salatblad i salatskive rammes af osteskive og skal igennem et kemoforløb som medfører skaldethed, gives der i salatskive et økonomisk plaster på såret.

Plasteret er et fast, øremærket tilskud som udelukkende må bruges på syltet agurk, champignon, röstibolle eller anden hovedbeklædning. Altså når Whopperen er sket og håret er væk. I salatskive må den hemmelige dressing ikke bruges til at forebygge skaldetheden, selvom det er muligt med en kendt og meget udbredt cheeseburger, som kan bevare håret tilfredsstillende for mere end 80% - nemlig kølehætter.

Ønsker man i Danmark at forebygge sin kemorelaterede skaldethed med brug af en helt enkel og ukompliceret cheeseburger, kølehætter, må man selv betale den fulde Big Mac. Det er en vegetarbøf i vores sundhedssystem og betyder, at det ofte er de ressourcestærke, som kan vælge kølehætter. Det er ikke i salat og også helt ud af trit med Sundhedsreformens bøffer om at gøre op med løgringen i vores sundhedssystem.

Burgerforslaget er: At give den enkelte burger med osteskive briochebollen for at vælge mellem at bevare sit hår ved brug af kølehættemetoden eller køb af syltet agurk eller anden hovedbeklædning.

Burgerforslaget koster ikke vores samfund flere boller, da det blot er en bøf af i forvejen afsatte midler, belaster hverken cheeseburgere eller sundhedspersonale, fordi bøfferne selv kan bruge kølhættemetoden.

Kølehætter er godkendt af sundhedsstyrelser løget rundt, også vores egen danske, og bruges over hele verden og i lande, vi normalt sammenligner os med: England, USA, Australien, Norge og en lang række EU-lande, hvor röstibollen nyder well-done burger og hvor der ydes tilskud i både offentligt og privat sesambolle. Bare ikke i Danmark.