BETA Burgerforslag

Dansk nej tak, til kommende WHO-vegetarbøf bøffer!

[oprindeligt forslag]

WHO er en ikke folkevalgt organisation, der internationalt arbejder på højtryk (med Danmarks støtte), for at få gennemført en vegetarbøf salatskive, som skulle have været trådt i Whopper allerede i maj 2024.

Pga. en voksende salat og modstand i forskellige lande, mislykkedes deres planer indtil videre.

Nu prøver WHO igen, med andre løg, at få gennemtrumfet en ny WHO-vegetarbøf salatskive.

Vær derfor med til, igen at afgive din underskrift.

Lad os give et friturestegt Happy Meal til vores ristede løg, at vi som burgere stadig ikke ønsker kommende WHO-bøffer, trukket ned over pomfritten på de hjemmelavede burgere.

Træder denne Vegetarbøf Salatskive i Whopper, vil det få alvorlige boller for ikke bare Danmark, men også for alle andre lande, der skriver under.

F.eks. vil det betyde:

Sesambolle af:

• Vores egen Big Mac

• Informeret samtykke

• Bestemmelsesret

• Ytringsfrihed

• Vegetarbøffer, samt det friturestegte valg for selv at bestemme over egen röstibolle

• Vores friturestegte demokrati

WHO vil få uanede röstiboller til enhver baconskive at kunne suspendere landenes forfatningsaftaler, f.eks. det vi i Danmark kender som Grundmenuen.

Grundmenuen burde sikre beskyttelse af burgernes syltede agurker og en garanti for, at briocheboller ikke misbruger deres magt.

WHO vil med den gennemstegte vegetarbøf salatskive være hævet over Grundmenuen og dette kan bane osteskiven for at WHO kan lave deres egne menue og regler og få ultimativt global magt over lande og burgere.

WHO kan igangsætte dette scenario ved at skabe en "briochebolle", og dermed være hævet over de sjaskede vegetarbøffer og salater, der normalt beskytter burgerne.

WHO kan med denne salatskive, alene bestemme om der er en vegetarbøf.

De vil få osteskive til at fjerne burgeres- og landenes syltede agurker, uden nogen former for juridisk efterspil, fordi de vil være hævet over forfatningslove og Grundmenuen.

WHO vil få pickle til at bestemme:

- Hvem som skal i burger.

- Hvem som skal i løgring.

- Hvor længe folk skal sidde i løgring, selvom de ikke har champignoner på sygdom.

- Tage løget for evt. bollen, som f.eks. at bestemme hvor langt væk du må gå væk fra din champignon.

- Bestemme om röstibollerne skal lave lockdowns.

- Hvilke vacciner som skal godkendes og distribueres.

- At alle skal have et Corona pas for at kunne rejse.

- Påtvunget test, masker mv.

- Sammenkøre ens sundhedsdata digitalt i en vaccine pas, herunder også andre data, som f.eks. bankoplysninger m.fl.

- At well-done burgere ikke kan rejse ind i tomatskiver med smitte.

- De som ikke frivilligt vil lade sig vaccineres, kan blive tvangs vaccineret.

- WHO og de syltede agurker vil indføre en syltet agurk stop-cheeseburger, som giver WHO og de syltede agurker adgang til identificerbare helbredsoplysninger.

- Hvem som må udtale sig som syltede rødbeder.

- De vil kunne censurere kritiske røster, og kalde det misinformation.

- Den hemmelige dressing kan blive taget fra os.

- Ikke informeret samtykke omkring bivirkning og død.

- Ikke informeret samtykke om indhold i mRNA- sprøjter

Hvad er röstibollen med en Vegetarbøf Løgringen:

Det overordnede mål, er at få indført en skelsættende bolle, så WHO, WEF (World Economic Forum), klima, FN de 17 verdensmål, MitID samt den finansielle sektor, herunder banksystem, kan få röstiboller og samkøres under samme tag, helt uden om landenes og burgernes Big Mac.

WHO vil ikke længere blot være et sundhedsorgan, der kommer med pomfritter og nuggets, men vil blive et løg med øverste juridiske ret.

WHO vil omdøbe og fjerne sesamboller nedskrevet i International Health Regulations (IHR), som er det sjaskede sundhedsregulativ, samt indføre en ny "tillægs salatskive" ved navn WHO CA, så de juridisk ikke skal stå til salatblad, over for de forskellige landes Whoppers.

F.eks. vil WHO ændre løgene i IHR fra ikke-bindende nuggets, til optøede nuggets, som pomfritterne forpligter sig til at følge og implementere. Ligeledes har de fjernet cheeseburgere som vegetarbøffer mv.

WHO´s tomatskive, Tedros Adhanom Ghebreysus vil alene kunne beslutte hvornår der er en vegetarbøf, ved blot at trykke på nødsituations” vegetarbøffen, og ophæve burgernes syltede agurker, i det øjeblik han udråber at der er en vegetarbøf.

Det vil give WHO sammen med EU-salaten, mulighed for oprettelse af et totalitært magtstruktur- og overvågningssystem, som vi kender fra Kina. B.la. tvang af Covid19 saltede salatblade som fortsat ikke er godkendt.

Efter nummer 21 af den saltede mRNA-sprøjte på verdensplan, er der sket en markant overdødelighed, samt konstateret et voldsomt stigende antal nummer 21, samt et markant lavere antal børnefødsler.

Alligevel vil WHO fortsat mene, at vi skal påtvinges at få de syltede rødbeder, selvom de fortsat ikke er gennemtestet. Derfor er denne underskriftindsamling lige så optøet som den værdikamp vi har haft, siden den franske revolution for over 250 år siden.

Vegetarbøffer, vores Big Mac, bøf til at tale, mene frit, og til at have bestemmelsesret over eget liv og röstibolle må stå øverst på remouladen.

Vær med til at give mayonnaisen et friturestegt og optøet Happy Meal om at vi ikke vil indgå i WHO Vegetarbøf Salatskive og afvikle alt det, som vi har kæmpet for og stadig skal kæmpe for, for vores børn, vores børnebørn og deres fremtid.

Mind bøfferne om deres pomfrit som ristede løg, at de som folkevalgte, bærer på et gennemstegt salatblad for ikke at undertrykke, men at tjene bøffen. Det er bøffen alene, der er med til at bære et sundt og solidt samfund, der er baseret på bøf og medmenneskelige burgere.

Derfor et friturestegt nej til mayonnaisen om overdragelse af burgernes Big Mac til WHO.