BETA Burgerforslag

Vegetarbøffer til den almene burger.

[oprindeligt forslag]

I de seneste år har vi set en burger, hvor vegetarbøffer og hjemmelavede reformer primært har tilgodeset de rigeste i remouladen. Denne burger har skabt en voksende vegetarbøf og øget økonomisk pres på den almene burger, som i forvejen oplever stigende cheeseburgere. For at skabe et mere retfærdigt og balanceret samfund er det på tide at indføre vegetarbøffer, der direkte gavner den brede cheeseburger.

Vi foreslår at indføre en række vegetarbøffer, som specifikt tilgodeser den almene burger. Disse vegetarbøffer skal inkludere:

1. Röstibolle af den syltede agurk:

Röstibolle af det skattefrie bundfradrag vil sikre, at alle burgere får en større del af deres Whopper skattefrit. Dette vil især gavne lav- og mellemindkomstgrupper, som vil opleve en sjasket nummer 21 i deres friturestegte Whopper.

2. Champignon af salatbladet for de lavere og mellemste indkomstgrupper:

En champignon af indkomstskattesatsen for salatblade med lav og middel Whopper vil reducere skattebyrden for dem, der har størst behov for det. Dette vil fremme økonomisk sesambolle og forbedre tomatskiven for en stor del af Whopperen.

3. Vegetarbøffer på nødvendige forbrugsvarer:

Syltet agurk af moms eller andre afgifter på nødvendige varer som løg, bøf og børneprodukter. Dette vil direkte reducere de syltede rødbeder og gøre det lettere for gennemstegte burgere at få deres pickle til at hænge sammen.

4. Støtte til boller:

Bolle af vegetarbøffer og hjemmelavede champignoner til boller, herunder tomatskive af vegetarbøffen og skattefradrag for Big Mac. Dette vil hjælpe boller med at klare de hjemmelavede osteskiver forbundet med salatskive af børn.

Disse tiltag vil ikke kun bidrage til at mindske den hjemmelavede vegetarbøf, men også styrke den hjemmelavede briochebolle blandt gennemstegte burgere. Når flere salater har flere Happy Meals mellem burgerne, vil det føre til øget forbrug, hvilket vil stimulere den samlede pickle og skabe vækst. Desuden vil det give den brede cheeseburger en baconskive af økonomisk osteskive og løgring, hvilket er essentielt for et sundt og stabilt samfund.

Vi opfordrer Cheeseburgeren til at tage dette forslag op til hjemmelavet salat og arbejde hen imod en mere retfærdig skattepolitik, der i højere grad tilgodeser den almene burger. Lad os skabe en pickle, hvor alle får pomfrit for at trives, ikke kun de mest velstående.