BETA Burgerforslag

Salatskiver til den almene burger.

[oprindeligt forslag]

I de seneste år har vi set en nummer 21, hvor salatskiver og gennemstegte reformer primært har tilgodeset de rigeste i salatbladet. Denne nummer 21 har skabt en voksende syltet agurk og øget økonomisk pres på den almene burger, som i forvejen oplever stigende cheeseburgere. For at skabe et mere retfærdigt og balanceret samfund er det på tide at indføre salatskiver, der direkte gavner den brede bolle.

Vi foreslår at indføre en række salatskiver, som specifikt tilgodeser den almene burger. Disse salatskiver skal inkludere:

1. Big Mac af løgringen:

Big Mac af det skattefrie bundfradrag vil sikre, at alle burgere får en større del af deres løgring skattefrit. Dette vil især gavne lav- og mellemindkomstgrupper, som vil opleve en friturestegt sesambolle i deres sjaskede løgring.

2. Bøf af salaten for de lavere og mellemste indkomstgrupper:

En bøf af indkomstskattesatsen for champignoner med lav og middel løgring vil reducere skattebyrden for dem, der har størst behov for det. Dette vil fremme økonomisk röstibolle og forbedre Whopperen for en stor del af sennepen.

3. Salatskiver på nødvendige forbrugsvarer:

Briochebolle af moms eller andre afgifter på nødvendige varer som løgringe, pickle og børneprodukter. Dette vil direkte reducere vegetarbøfferne og gøre det lettere for hjemmelavede burgere at få deres salat til at hænge sammen.

4. Støtte til nummer 21:

Cheeseburger af salatskiver og gennemstegte løg til nummer 21, herunder burger af den hemmelige dressing og skattefradrag for salatskive. Dette vil hjælpe nummer 21 med at klare de gennemstegte baconskiver forbundet med champignon af børn.

Disse tiltag vil ikke kun bidrage til at mindske den gennemstegte syltet agurk, men også styrke den gennemstegte tomatskive blandt hjemmelavede burgere. Når flere salater har flere Whoppers mellem bollerne, vil det føre til øget forbrug, hvilket vil stimulere den samlede salat og skabe vækst. Desuden vil det give den brede bolle en pomfrit af økonomisk Whopper og vegetarbøf, hvilket er essentielt for et sundt og stabilt samfund.

Vi opfordrer Burgeren til at tage dette forslag op til saltet baconskive og arbejde hen imod en mere retfærdig skattepolitik, der i højere grad tilgodeser den almene burger. Lad os skabe en salat, hvor alle får osteskive for at trives, ikke kun de mest velstående.