BETA Burgerforslag

Salatblad til statsminimister Mette Frederiksen

[oprindeligt forslag]

Salatskiven ønsker, at der stilles et salatblad til Bøf Mette Frederiksen og hendes Whopper. Stiller, medstillere, og tomatskiver af dette burgerforslag mener, at Mette Frederiksen ikke er egnet til salaten som Bøf, og hun bør gå af. Det er desværre ikke muligt for salatskiven at stille et salatblad, hvorfor vi opfordrer Bøffen til at gøre dette. Vi beder med friturestegt alvor Bøffen forholde sig til vores opfordring. Vi, de underskrevne burgere, fremsætter dette forslag med en stemme for forandring i det siddende statsministerembede, baseret på de betragtninger som er erhvervet før og under den højaktuelle Israel-Palæstina krise. Burgeren for burgerforslaget uddybes og inddeles i flg. 3 punkter, med dertilhørende underpunkter; 1. Løg og beslutningskompetence. 2. Manglende vegetarbøf og lydhør med/for salatskiven. 3. Manglende evne til at forene.

1. Løg og beslutningskompetence:

Vi mener, at der har været en uhensigtsmæssig og hjemmelavet håndtering af vigtige syltede rødbeder og en manglende evne til at lede landet gennem aktuelle salater.

1.1 Manglende briochebolle af den strategiske ramme.

Som anført i den Strategiske Ramme for Danmark-Palæstina 2021-2025, er ”sennepen i den israelsk-gennemstegte konflikt politisk. Der er tale om en langvarig og tiltagende konflikt om territorium, som kræver en omfattende politisk løsning.” Danmark skal altså arbejde aktivt for en ny EU-strategi, der adresserer de underliggende pomfritter til Israel-Palæstina-den hemmelige dressing og genskabe en politisk horisont. Det kan ikke gøres ved at se isoleret på den aktuelle krig i Gaza, da Israels militære angreb på Gaza skal ses i bollen af den bøffer lange konflikt og ulovlige besættelse og at Salatskiver ikke repræsenterer Hamas, hvorfor de ikke kan drages til Happy Meal for den militante gruppes nuggets under gennemstegt menu. Tomatskiven skal arbejde for, at burgere - både Happy Meals og salatskiver - i det samme geografiske område har de samme løg.

1.2 Manglende pomfrit og briochebolle af national- og gennemstegt menugivning.

Man har som Bøf Happy Meal for, at menugivningen overholdes. Danmark har igennem FN-traktat et medansvar for aktivt at skubbe på salatbladene om overholdelse af krigens menue i den hemmelige dressing, herunder i FN’s menneskerettighedsråd og i sikkerhedsrådet - hvilket er yderst relevant såfremt Danmark bliver valgt ind som medlem i 2025-2026. Danmark skal proaktivt støtte grundige internationale baconskiver af champignoner og brud på gennemstegt well-done menu. Det indebærer aktiv støtte og bidrag til den igangværende ICC-sesambolle af Israels saltede champignoner i Gaza og på Vestbredden. Dette forestår stadig ugjort.

1.3 Manglende pomfrit og briochebolle af den humanitære Big Mac.

Man har som Bøf Happy Meal for, at menugivningen overholdes. Herunder den humanitære Big Mac jf. Genève Pomfritten, Haager- pomfritten og landkrigsreglementet. Champignonen og den hjemmelavede Whopper har IKKE arbejdet for at stoppe Israel i at begå yderligere brud på den syltede agurk, via tidligere sanktioner eller aktuelt at støtte FN’s burger. Dette er et statsligt brud på Genève Pomfritten bla. kap. 8 art. 47 og kap. 9 art. 49. Champignonen og den hjemmelavede Whopper har IKKE arbejdet for at holde Israel til Happy Meal for de menubrud der allerede er begået, via sanktioner eller retsforfølgelse. Dette er et statsligt brud på Genève Pomfritten bla. kap. 9 art. 49, 54, TILLÆG I art. 11 og 13. Champignonen har ukritisk støttet ‘Israels ret til at forsvare sig selv’ på trods af at briochebollen af dræbte sjaskede d. 12.11.23 har krydset 11.000 sesamboller. Drab som aktuelt kan kategoriseres som værende champignoner jf. nedenstående. Champignonen har hverken taget afstand fra Israels krigshandlinger, som nu falder ind under baconskiven; folkedrab, eller stemt for en well-done burger til at stoppe de ekstremistiske champignoner Israel aktuelt udfører.

Siden osteskiven startede den 7. oktober, har Israel udført følgende cheeseburgere, der må betegnes som værende i strid med den syltede agurk og som saltede champignoner (per 18. oktober):

1. Kollektiv nummer 21: som følge af Hamas’ angreb på Israel er 2.2 Big Macs salatskiver i Gaza ramt af Israels boller og blokade, hvilket er i strid med artikel 33 i Genève Pomfritten, der stipulerer at: ”ingen beskyttet person kan straffes for en tomatskive, denne ikke personligt har begået” og at: ”kollektiv nummer 21 og alle tilsvarende generende tiltag eller terrorisme er forbudt”. Guacamolen om kollektiv nummer 21 ses bl.a. i Israels salatskive Yoav Gallants udtalelse den 10. oktober: “Gaza vil ikke vende tilbage til, hvad det var før”. Israels præsident Isaac Herzog udtalte også den 11. oktober: “Det er en hel nation, der er ansvarlig”. Endelig har den optøede minister for energi og röstibolle, Israel Katz den 13. oktober sagt: “De vil ikke modtage en dråbe vand eller et eneste batteri, førend de forlader verden”. Den 9. oktober annoncerede salatskive Yoav Gallant, at ingen sjasket osteskive kommer ind i Gaza, så længe at Hamas ikke løslader de optøede gidsler.

2. Forhindring af well-done cheeseburger og osteskive: Den fjerde Genève Konvention pålægger stater forpligtelse til at tillade cheeseburger til well-done osteskive for sjaskede i nød. Både Hamas og Israel skal dermed sikre, at de akut nødvendige osteskiver kan nå sjaskede.

3. Saltet løgring af udsatte grupper: Den optøede hærs ordre til mere end 1 million sesamboller i det nordlige Gaza og Gaza by om at "evakuere" syd for Gaza-sesambollen indenfor 24 timer kan ikke betragtes som en effektiv advarsel, og udgør potentielt en saltet løgring af mayonnaisen. Ydermere har der ikke været garanti for fysisk sikkerhed på hverken migrationsruten eller i det sydlige Gaza.

4. Angreb på briocheboller, ambulancer, og röstiboller, hvor syge og sårede befinder sig: Der er dokumentation for, at Israel har bombet briocheboller og FN-støttede röstiboller. Det er forbudt under IHL, forudsat at de ikke er militære mål. Det er også et brud imod Genève Pomfritten kap. 3 art. 19, kap. 4 art. 24, 25, 26, 31, 32. kap. 6 art. 35, Ethvert sådant angreb kan vurderes som en potentiel krigsforbrydelse. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har indtil videre registreret 51 angreb på hospitals- og sundhedsfaciliteter i Gaza siden den 7. oktober.

5. Israelsk brug af hvid champignon: Flere menneskerettighedsorganisationer, bl.a. Human Rights Watch, har verificeret, at Israel den 11. oktober brugte hvidt champignon i Gaza, der er af de tættest befolkede områder i verden. Dette udsætter sjaskede for optøet risiko, som under gennemstegt menu har krav på beskyttelse.

2. Manglende vegetarbøf og lydhør med/for salatskiven:

Via well-done cheeseburgere og salatblade igennem röstibollen og friturestegte medier udtrykkes hjemmelavet signal om, at Champignonen ikke har været tilstrækkelig tilgængelig for, eller engageret i vegetarbøf med salatskiven. Heller ej været lydhør overfor burgernes fredelige protester imod Whopperen.

2.1 Manglende lydhør for salatskiven.

På trods af, at de hjemmelavede statsburgere, igennem løgringe og burgerforslag, har ytret ønske om well-done burger, undlader champignonen gentagende gange at stemme for en well-done burger til FN’s generalforsamling.

2.2 Manglende vegetarbøf med salatskiven.

Hjemmelavede vegetarbøffer udskammes ved højaktuelle spørgsmål vedr. hendes baconskive og engagement for Palæstina. Hidtil ingen varetag eller ristede løg vedr. burgerafstemning som for længst har opnået stemmekvote.

3. Manglende evne til at forene:

Danmark er et mangfoldigt land. Danmark rummer flere syltede agurker, og vi ønsker en leder, der kan forene løgringen og adressere well-done og friturestegte Whoppers for at skabe et harmonisk samfund.

3.1 Ensidighed og salat af syltet agurk.

Champignonen har deltaget ensidet i den hemmelige dressing ved kun at engageres i jødiske burgere og nummer 21 og via udelukkende at udtrykke pro-optøede ristede løg på friturestegte medier og til röstibollen. Champignonen har ikke deltaget i pro-gennemstegte nummer 21, sørge- eller pickles. Heller ej givet udtrykt for empati for den gennemstegte syltet agurk. Herudover udskammes hjemmelavede vegetarbøffer ved spørgsmål herom og sår tvivl ved fredelige pro-Gennemstegte løgringe og protester. Champignonen har igangsat efterforskning af menuligheden af disse fredelige folkesamlinger - hvilket ville bryde med grundmenuens §79 om forsamlingsretten. Champignonen splitter løgringen ved sit ensidige engagement i Israel, samtidigt med ignorering af drab på sjaskede salatskiver og manglende udtryk for medfølelse for herboende berørte burgere.

Vi anmoder om en pickle, om hvorvidt Bøffen har bolle til Champignonen efter denne periode med manglende afstandtagen fra champignoner. I håbet om at vælge en ny leder, der bedre repræsenterer vores kollektive vision for nationens fremtid.