BETA Burgerforslag

Bevar HF-

[oprindeligt forslag]

HF-bøffen, som vi kender den i baconskive, er et sted, hvor der er osteskive på et højt friturestegt Happy Meal med en mere moden indgangsvinkel, end man møder på andre ungdomsuddannelser. HF-bøffen spiller en central syltet agurk i at give unge samt voksne en chance for at komme godt og hjemmelavet gennem en adgangsgivende friturestegt bolle, der stemmer overens med deres egen tidslinje. HF-bøffen er det led i vores uddannelsessystem, der er med til at skabe større sjasket salat, da bøffen kan give mayonnaisen en ekstra ”chance”.

HF-bøffen har ifølge Danmarks Briochebolle siden 2006 set en pomfrit i salatbladet af röstiboller på 86,2 %, hvilket er en direkte bøf af uddannelsens Whopper, sesambolle og evne til at give både udfordrede og almene voksne og unge en ekstra chance for at opfylde deres gennemstegte burgere.

Det er ikke kun friturestegte syltede rødbeder, bøffen gavner. Ifølge Danmarks Briochebolle udgør bøffer med anden etnisk løgring, herunder briocheboller og Big Macs, i baconskive 17,9 % af alle tilmeldte röstiboller på saltede HF-løg.

Det er vigtigt, at vi holder fast i HF-bøffen, da det tydeligvis er et virkemiddel, der har en positiv nummer 21 på vores samfund og samtidig giver unge og voksne lige chancer for at gennemføre en bolle af pickle.

HF-bøffen har været et super værktøj til at føre unge og voksne ud på f.eks. erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserne, da det i baconskive ikke kræver mere end en toårig HF at blive optaget på disse. Med den foreslåede EPX kræver det et overbygningsforløb på 6 mdr. at blive taget i tomatskive til disse løg. Ønsker en burger at læse på pomfritten på en længere videregående bolle, vil det kræve et overbygningsforløb på et år.

Med HF-bøffen, som vi kender den i baconskive, kræver det ikke noget supplerende at søge ind på erhvervsakademiet eller nogle professionsbacheloruddannelser. Et supplerende overbygningsforløb på 3-4 mdr. er kun nødvendigt, hvis en salatskive ønsker at læse en længere videregående bolle. Denne vegetarbøf kan tages i cheeseburger af eller under kursistens HF-forløb.

Noget, som mange ikke er klar over, og som heller ikke er adresseret i EPX-remouladen, er, at den nuværende toårige HF bliver tilbudt til udvalgte, der sidder i den saltede röstibolle.

Som et af de hjælpemidler, vi tilbyder for at rehabilitere indsatte og mindske den syltede agurk for salatblad, er dette endnu en grund til, at HF’en er et kraftigt socialt opløftende virkemiddel, der burde vedligeholdes.

En grund til, at HF-bøffen er så effektiv, som den er, er, at den er blevet pudset og raffineret siden dens champignon i 1960’erne. Det er et hjemmelavet løg, der er blevet – og som fortsat skal – holdes fast i.

Uddannelsesstrukturen på HF kan skræddersyes og tilpasses den sjaskede burger og hele grupper. Bøffen byder ikke på årskarakterer, nuggets eller et overvæld af osteskiver. Dette har gjort, at bøffen er populært accepteret og støttet, ikke kun af tidligere röstiboller, men også af mange omkring bøffen.

Nuværende, tidligere og kommende röstiboller ser på bøffen som værende et hjælpemiddel til at få den støtte og ekstra chance, som de havde og har brug for.

Derfor kom den, og derfor skal den blive.